Korkunç cinayetin ardındaki sır perdesi aralanıyor: Anne-kız iple boğulmuşlar

Korkunç cinayetin ardındaki sır perdesi aralanıyor: Anne-kız iple boğulmuşlar

Manisa’nin Salihli ilçesinde dün asansörde bulunan anne ile kızın nasıl katledildiği, ön otopsi raporunda açıklandı. Rapora göre anne ile kızın iple boğulduğu tespit edildi.

Manisa’da yaşayan anne Devrim Güler ve kızı 18 yaşındaki Doğa Etyemez, ikamet ettikleri binanın asansöründe bulunmuş, komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis gelirken, anne ile kızının hayatını kaybettiği belirlenmişti. Salihli ilçesine bağlı Kocaçeşme Mahallesi’nde meydana gelen olaya cinayet şüphesi ile yaklaşılırken, ekiplerin belirlediği şüpheli ise Ankara’da yakalanmıştı. Hayatını kaybeden anne ile kızının cenazelerinin ise bugün öğlen namazının ardından defnedileceği açıklanmıştı. Tüm bu gelişmeler devam ederken ön otopsi raporunun sonucuna ulaşıldığı açıklandı. Anne ile kızının iple boğulduğu aktarıldı.

manisa-1.jpg

İPLE BOĞULMUŞLAR

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından anne kızın cenazeleri dün, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirilmişti. Ön otopsi raporunda korkunç detay İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan ve burada otopsileri yapılan anne kızın ölümüyle ilgili korkunç detay ortaya çıktı. Yapılan incelemelerdeki ön otopsi sonucunda anne kızın iple boğulduklarının tespit edildiği öğrenildi.

anne-kiz-2.jpg

KOMŞULARI ANKARA'DA YAKALANDI

Söz konusu haberde edinilen bilgilere göre cinayet şüphelisi A.Y.’nin olayın hemen ardından Ankara’ya gittiği belirlendiği aktarıldı. Öte yandan çiftçilikle geçimini sağladığı söylenen A.Y.’nin Ankara’daki işlemlerinin ardından Salihli’ye geri getirileceği aktarıldı.

anne-kiz-3.jpg

ÖĞLE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Cinayete kurban gittikleri belirtilen anne ile kızının cenaze detayları Salihli Belediyesi’nin ilan sayfalarında paylaşıldı. Anne ve kızın öğle namazının ardından toprağa verileceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kocaçeşme Mahallesi sakinlerinden, merhum Kerim ve Nimet KOCABIYIK’ın kızı; Aylin YAŞAR ve Eylem TURAN, Aynur ARSLAN’ın kardeşleri “Devrim (TURAN) GÜLER” vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazının ardından Kocaçeşme Camiinden alınarak Karaağaç Mezarlığında toprağa verilecektir. İlanen duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.