Köpek severler hayvanlardan tanrı diye bahsetti: Büyük tepki geldi

Köpek severler hayvanlardan tanrı diye bahsetti: Büyük tepki geldi

Sözde hayvanseverler yazdıkları şarkıyla başıboş köpek düzenlemesine “katliam” demeye devam etti. Müzisyen Deniz Özçelik’in nakaratını paylaştığı şarkıdaki “Belki de o senin tanrın” sözleri büyük tepki çekti.

Başıboş köpek düzenlemesine karşı çıkan sözde hayvanseverleri destekleyen Müzisyen Deniz Özçelik’in yazdığı şarkı gündem oldu. Sözde hayvanseverlerin algı operasyonu yaparak “katliam” dediği yeni yasaya karşı çıkan Özçelik’in yazdığı şarkıdaki “Belki de o senin tanrın” sözleri dikkat çekti. Avukat Aslıhan Ergün Ercan, “Bu bir din ise ilan etsinler, burası laik bir ülke, din ve inanç özgürlüğü var, lakin sokaklarda başıboş köpek olmayacak, çocuklar köpeklerin doğal kurbanları olmayacak” dedi.

deniz-ozeclik.jpg

DİN İSE İLAN EDİN

2 Ağustos’ta Meclis’te kabul edilerek yasalaşan başıboş köpek düzenlemesinin ardından sözde hayvanseverler provokasyona devam etti. Yasanın çıkmasının ardından hayvan mezarlarını kazan ve çıkan hayvan cesetlerini “katliam var” diyerek sunan sözde hayvanseverler belediyelerin itina ile yalanladığı olaylar için bu kez müzisyen Deniz Özçelik’in yazdığı bir şarkıyla algı yapmaya çalıştı. Sosyal medyada gündem olan şarkıdaki “Senin benim gibi bir canlı, Ve daha pür daha inançlı, Sevgiyi ondan öğrendin, Belki de o senin tanrın” sözleri dikkat çekti. Söz konusu şarkıya Avukat Ergün Ercan, “Bu bir din ise ilan etsinler, burası laik bir ülke, din ve inanç özgürlüğü var, lakin sokaklarda başıboş köpek olmayacak, çocuklar köpeklerin doğal kurbanları olmayacak, gerçi çocukları korumak gerek toplanıp yaşam alanlarında bakılsa bile korkarım çocuk kaçırıp köpeklere kurban edecekler gibi öyle distopik bir durum…” yorumunu yaptı.

kopegi-tanrilastirdi.jpg

BELKİ DE O SENİN TANRIN

Müzisyen Deniz Özçelik’in nakaratını okuyarak sosyal medya hesabından paylaştığı şarkının sözlerinin tamamı ise şu şekilde olduğu görüldü;

Katliam var Katliam

Katliam var Uyan

Senin benim gibi bir canlı

Ve daha pür daha inançlı

Sevgiyi ondan öğrendin

Belki de o senin tanrın

Nasıl bu kadar yitirdin aklını

Nasıl vereceksin bunun hakkını

Bu kadar mı sağırsın kalbine

Kaç samsara paklar çarkını

Katliam var Katliam

Katliam var Uyan

Katliam var Katliam

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.