KOMOTEK 2017'de  son gün

KOMOTEK 2017'de  son gün

Ulusal ve uluslararası pek çok firmanın yoğun ilgi gösterdiği 15. Uluslararası İş ve İnşaat  Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı, Atatürk Kültür Merkezi’nde son gün bugün.

Türkiye’yi global iş makineleri endüstrisinin buluşma noktası yapan KOMATEK 2017 – 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Sada Uzmanlık Fuarları Tic. A.Ş. tarafından organize edilen KOMATEK Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve İş Makineleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor. Fuarda firmalar yeni çıkan araçlarının ve makinalarını tanıtıyor. Vatandaşlar firmaların tanıtım stantlarına yoğun ilgi gösteriyor.

20 İLE 5000 LİRA ARASINDA 

İş makinalarının birebir maketlerinin ve oyuncaklarının satıldığı stand küçük, büyük bütün vatandaşların ilgisini çekiyor. Merkez İş Makinaları tarafından kurulan standa görev yapan firma yetkilisi Hakan Topal, şirketlerinin 2007 senesinde kurulduğunu belirterek şunları söyledi:

"2016 yılı ile birlikte firmamız iş makinası oyuncakları ve koleksiyonluk maketlerin satışına başladı. Firma olarak bunları lisanlı üretim yapan firmalardan ithal ediyoruz. Çocuklara yönelikte iş makinaların birebiri olan oyuncaklarını da satıyoruz. Standımıza ilgi yoğun. Çocuklar babalarının ellerinden tutup buradaki maketleri inceliyorlar. Şunu da belirteyim birebir küçülterek üretilen maketlerimi 14 yaş üstü çocuklar içindir. Bunlar gerçek araçlarda bulunan bütün özellikleri barındırıyor. Fiyatları da haliyle biraz yüksek oluyor.20 liradan tutunda 5000 liraya kadar fiyatı bulunan ürünlerimiz mevcut." 

csdfdfsf.gif

ALTIN KAPLAMALI LÜKS OTOBÜS

Fuarda diğer bir dikkat çekici stant ise, Marchi Mobile Vienna markasına ait olan VİP otobüs. Ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken otobüsün tanıtımı firmanın Türkiye distribütörü Çam Grup tarafından yapılıyor. 
Firma yetkilisi Semih Karaer, otobüsün tamamen özel üretildiğini belirterek," Fuarın en yoğun standıyız. Herkes meraklı gözlerle otobüsümüzü inceliyor. Ziyaretçilere teknik özelliklerini anlatıyoruz. Otobüsün içerisini gezdiriyoruz. Kısaca otobüsümüze yer uçağı diyebiliriz. Konforlu motoru çok güçlü. İçerisinde altın kaplama döşemeler mevcut. Bu otobüs tamamen konfor üzerine yapılmış bir tasarım harikası. Çok özgün iç ve dış dizaynı var. Güzel ve mutlu seyahatler yapabileceğiniz eşsiz bir otobüs" diye konuştu.

TÜRK TRAKTÖR’DE FUARDA

Fuarda ayrıca Türk Traktör markası Case'de sergileniyor. 75'inci yılını kutlayan ve dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran Case, çok çeşitli ürün yelpazesiyle fuarda tanıtılıyor. Firmanın  Lastikli Yükleyiciler", "Paletli Ekskavatörler", "Kazıcı Yükleyiciler", "Teleskopik Yükleyiciler", "Mini Ekskavatörler" ve "Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler" katılımcılardan ilgi görüyor.

 Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir fuarın kendileri için önemini belirterek, "Case, köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda. Yenilikçi uygulamalarımız ve gelişmiş teknoloji kullanımı olan ürünlerimizle bizi biz yapan sadece uzman makine sağlamamız değil, ürünümüzle bin ya da 10 bin saat yaptıktan sonra da müşterimizin yanında olmaktır." ifadelerini kullandı.

3 Mayıs tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan fuar 7 Mayıs Pazar günü sona erecek.
KOMATEK, 2015 yılında 65.000 m2‘nin üzerinde net stand alanı ve 33.000’in üzerinde ziyaretçi ile bölgenin en büyük ve en çok katılım alan profesyonel iş ve inşaat makine ve ekipmanları fuarı olarak adından söz ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.