Köfteci Yusuf'tan sonra o da "domuz eti" yedirmiş

Köfteci Yusuf'tan sonra o da "domuz eti" yedirmiş

Tarım Bakanlığı tarafından ifşa edilen gıda sahtekarlarına hemen her gün yenileri ekleniyor. Köfteci Yusuf'un ardından bir firmada daha domuz eti tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa edilen sahtekar gıdacılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Köfteci Yusuf'un ardından bir firmada daha domuz eti tespit edildi. Antalya Kepez'in meşhur restoranlarından Merve Lokantası da listeye eklendi. Bulgulara göre lokantanın sattığı tas kebabı içinde domuz ve tek tırnaklı eti tespit edildi.

2-002.jpg

KÖFTECİ YUSUF HALA GÜNDEMDE

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde yer alan Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle gündeme oturdu. Bakanlık tarafından yapılan denetimlerde, Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan firmanın köfte ve döner ürünlerinden alınan numunelerde domuz eti bulunduğu açıklanmıştı. Özellikle Ankara ve Bursa'daki şubelerden alınan örneklerde bu bulgulara rastlanması büyük bir infial yarattı.

1-001.jpg

FİRMA KENDİSİNİ SAVUNUYOR

Vatandaşlar iddiaların ardından "Köfteci Yusuf domuz etlerini nerede sakladı?" sorusunu yetkililere yöneltirken, firmanın temmuz ayında Ankara ve Bursa'daki bölge depolarını kapatması dikkat çekti. Depoların kapatılmasıyla ilgili firmanın henüz resmi bir açıklama yapmaması kamuoyunda şüpheleri artırdı.

Köfteci Yusuf domuz eti iddialarını kesin bir dille reddetti. Firmanın yetkilileri, Bakanlık tarafından yapılan incelemenin usulsüz bir şekilde gerçekleştirildiğini öne sürüyor.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.