Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney yeniden aday

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney yeniden aday

Gazetemize konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı.

Güney, genel seçimlerin yerelin önüne alınmasının sevindirici olduğunu söyleyerek, “Partimiz takdir ederse yerel seçimlerde tekrar adayım. Bazı projelerimiz tamamlamak adına bir dönem daha devam etmek istiyorum. Genel Başkanımız da uygun görürse tekrar aday olarak projelerimizi tamamlayacağız” dedi.

KAMUOYUNDA BU YÖNDE BİR BEKLENTİ VARDI

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney seçimlerin erken bir tarihe alınmasının Türkiye ve yeni kurulacak sistem için daha iyi olduğunu belirterek, “Yeni bir sistem halk oylamasıyla geçti. Bu sistemin uygulanmasının da artık gecikmemesi gerekiyordu. Kamuoyunda bu yönde büyük bir beklenti vardı. Alınan kararı destekliyoruz ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Güney, yapacakları seçim kampanyalarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en yükse oyla seçip ülkenin istikrarına katkıda bulunacaklarının da altını çizdi.

PROJELERİN YÜZDE 90’INI GERÇEKLEŞTİRDİK

Güney yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak da tekrar aday olduğunu gazetemiz aracılığıyla kamuoyunu duyurarak, “Partim beni takdir ederse yerel seçimlerde tekrar adayım. Bazı projelerimiz tamamlamak adına bir dönem daha devam etmek istiyorum. Genel Başkanımız da uygun görürse tekrar aday olarak projelerimizi tamamlayacağız. 2014 yılında vaat ettiğimiz projelerin yüzde 90’ını gerçekleştirdik. Şu an itibariyle de çalışmalarımız devam ediyor. Kalıcı yatırımlarımızla halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Turizm ve tanıtım alanında olsun tüm yatırımlarımızla birlikte Kızılcahamam halkımıza ve ilçemize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

KIZILCAHAMAM TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE

Kızılcahamam’ın Türkiye’nin turizm potansiyeline sahip en iyi ilçelerinden birisi olduğuna da değinen Güney, “Turizm tesisleri alanında Kızılcahamam Türkiye ortalamasının üstünde bir ilçedir. İrili ufaklı 20 tane tesisimiz bulunmaktadır. 7 bin 500 yatak kapasitemiz bulunmaktadır. Yaz ve kış vatandaşlarımız Kızılcahamam’ı tercih ediyor. Özellikle hafta sonları ilçemizde yoğun bir turist popülasyonu yaşanmaktadır. Bu durumdan esnafımız olsun, tüccarımız olsun bizlerde dâhil hepimiz mutlu oluyoruz. İlçe Belediye Başkanı olarak ilçemizi ziyaret eden vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.