Kırşehir esnafına çok büyük müjde

Kırşehir esnafına çok büyük müjde

Kırşehir esnafına büyük müjde; tam 150 milyon TL’lik destek bütçesi ayrıldı. Bakanlık onayladı. Her esnaf başvurabilecek.

37. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir’e gelen Bakan ve Bakanlık yetkilileri, şehir esnafı için önemli bir karara imza attı. Kırşehir esnafına büyük müjde; tam 150 milyon TL’lik destek bütçesi ayrıldı. Bakanlık onayladı. Her esnaf başvurabilecek.

KESOB AÇIKLADI

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir esnafı için 150 milyon lira bütçe ayrıldığını açıkladı.

Öztürk, yazılı açıklamasında, 37. Ahilik Haftası resmi kutlama kapanış töreninin yoğun programlarla gerçekleştiğini hatırlattı. Törende Kırşehir esnafının taleplerini bir kez daha ilettiklerini vurgulayan Öztürk, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde kullanılmak üzere bütçe istediğini aktardı.

BAKANLIK ONAYLADI

KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, "Törene katılan Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, Ticaret Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan ile TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'le görüştük. Esnafımızın ihtiyaçları için destek aldığımız müjdesini paylaşıyorum. Kırşehir'e 150 milyon lira bütçe ayrıldı. Emeği geçenlere esnafımız, birliğimiz ve kooperatifimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.