Kırşehir Çiçek Açtı

Kırşehir Çiçek Açtı

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kış aylarında dikimini gerçekleştirdiği laleler havaların ısınması ile birlikte sümbüllerden sonra açarak şehre ayrı bir görünüm kazandırdı.

Baharın gelmesiyle birlikte Kırşehir adeta çiçeklendi. Kırşehir Belediyesi’nin yaptığı çiçek dikim sonrası birbirinden güzel çiçeklerin açtığı parklar, kavşaklar ve yürüyüş yolları tablo gibi görüntüsüyle görenleri hayran bırakıyor.

Kent Park, Hılla parkı Kayseri-Ankara yolu yürüyüş yolunda bulunan parklar başta olmak üzere tüm parklarda laleler renk renk açtı. Lalelerin yanı sıra hercai menekşelerinin de renk vermesiyle Kırşehir çiçeklerle farklı bir renge büründü.

3(26).jpg

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,“Havaların ısınmasıyla birlikte diktiğimiz çiçekler mis kokularını etrafa yayarken, vatandaşımıza da seyir zevki yaşatıyor. Baharın coşkusunu adeta parklara taşıdık. Daha yeşil, daha güzel, görsel açıdan daha doyurucu muhteşem bir Kırşehir için çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşımız baharın gelmesiyle sıcak havanın tadını parklarda çıkarıyorlar, bizler de onların Kırşehir’e baktıkça içlerinin açılmasını ve mutlu olmalarını istiyoruz. Kırşehir her şeyi ile en güzel olmayı hak eden bir şehir. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz.
Başkan Bahçeci, belediye olarak daha güzel bir Kırşehir için gerçekleştirdikleri çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve rengârenk çiçeklerle kente ayrı bir güzellik katmayı amaçlandıklarını söyledi.

4(28).jpg

Başkan Bahçeci açıklamasında “Kırşehir Belediyesi olarak daha güzel bir Kırşehir oluşturmak için okullarımızı da içine alarak gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme ve cadde ağaçlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızdan biri de mevsimlik çiçeklerin parklarımıza, yollarımızdaki refüjlere dikimini yaparak kente ayrı bir güzellik katmaktır.

Başkan Bahçeci, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bu yıl 206 bin 350 adet lale soğanı, 50 bin adet sümbül soğanı, 35.700 adet nergis ve 609 bin 368 adet hercai menekşesi toprakla buluşturularak kentimiz renklendirilmiştir.” dedi.
basliksiz-1-144.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.