Kimsesiz kaldı

Kimsesiz kaldı

Eşi ve oğlu tarafından terk edilen 53 yaşındaki Şükran Güngör yetkililerden yardım bekliyor. Kirasını ödeyemeyen ve yiyecek ekmek bulmakta zorluk çeken Şükran Güngör’e Sadaka Derneği yetkilileri gıda yardımında bulundu. Kimsesiz kaldığını belirten Güngör,

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Sadaka Derneği’ni arayarak yardım isteyen hasta kadın tek başına hayatta kalma mücadelesi veriyor. Hasta olduğu için çalışamayan ve ev kirasını ödemeyen 53 yaşındaki Şükran Güngör yetkililerden yardım talep ediyor. Eşi ve oğlu tarafından terk edilen Güngör, kimsesiz kaldığını belirterek “Allah’tan başka kimsem kalmadı” dedi.

6-7 AYDIR KİRA ÖDEYEMİYORUM

“Oğlum ödüyordu kiramı şimdi evi terk etti bana hiçbir faydası yok, alkol alıyor” diyen Şükran Güngör, “Eve geldiği zamanda kötü oluyor gelmemesi daha iyi. Ev sahibi kirayı 6-7 aydır ödeyemediğim için beni icraya verdi. 10 bin lira civarında bir icra geldi. Evden çıkmamı istiyor ne evden çıkabiliyorum nede kirayı ödeyebiliyorum, böyle bir çıkmazın içindeyim” ifadelerini kullandı.

YETKİLİLER YARDIM ETMİYOR

Yetkililere başvurduğunu ancak sonuç alamadığını ifade eden Güngör, “Başka sığınacak kimsem yok bir tek Allah’a sığınıyorum. Bir başıma kaldım kimsem yok geceleri oturup ağlıyorum. Kaymakamlığa, valiliğe, belediyeye başvurdum bir kereye mahsus 300 lira para verdi sadece kaymakamlık. Eşimden boşandığım için yardım edemediklerini, eğer eşim ölseydi yardımda bulunabileceklerini söylediler. Akdere’den yürüyerek meclise gittim ve vekillerle görüştüm halimi arz ettim, hiç kimse yardım etmedi. Sözler verildi ama hiçbir neticeye ulaşamadım” şeklinde konuştu.  

KİRAMI ÖDEYİM BANA YETER

Hasta olduğu için çalışamadığını belirten Güngör, “Hem şeker hastasıyım hem de kollarımın lifleri incelmiş, hastaneye yürüyerek gidiyorum. 53 yaşındayım hastayım iş yapacak durumda olsam çalışırım ama evde tabakları bile elimden düşürüyorum. Ellerimin kollarım faydası yok bana. Yetkililerden başımı sokabileceğim bir veya kiramı ödeyebileceğim maddi bir yardım bekliyorum” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.