Kim Milyoner Olmak ister’de Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı soruldu

Kim Milyoner Olmak ister’de Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı soruldu

Meşhur Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının bu akşamki bölümünde Kırşehirli merhum halk ozanı Neşet Ertaş’la ilgili çok bilinen bir türkü soruldu. Yarışmacının kararı şaşırttı.

ATV’nin reyting rekortmeni yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’in bu akşamki bölümünde yarışmacıya merhum halk ozanı Neşet Ertaş’la ilgili bir soru yöneltildi.

GÖNÜL DAĞI'NI KİM SESLENDİRMEKTEDİR?

Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Neşet Ertaş’ın meşhur Gönül Dağı türküsü dinletilerek “Dinlediğiniz ‘Gönül Dağı’ adlı türküyü kim seslendirmektedir?” diye soruldu.

Bozkırın Tezenesi’ne ait olmakla birlikte pek çok sanatçı tarafından seslendirilen Gönül Dağı, yarışmada Neşet Ertaş'ın ağzından dinletilmişti.

Şıklar ise şöyleydi:

A: Musa Eroğlu

B: Neşet Ertaş

C: Barış Manço

D: Ruhi Su

SEYİRCİYE SORDU

Yarışmacı maalesef bu soruya cevap vermekte tereddüt etti ve "seyirci" joker hakkını kullandı. Stüdyodaki seyircilerin oylarından ilk sırada Neşet Ertaş şıkkı çıktı. Yarışmacı doğru cevap olan Neşet Ertaş’ı seyircilerin sayesinde cevapladı.

kazim-hoca.jpg

KAZIM ERDEM 200 BİN TL KAZANDI

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının geçtiğimiz haftaki bir bölümüne de Kırşehirli ilkokul mezunu Kazım Erdem damgasını vurmuştu. İlkokul mezunu Kırşehirli yarışmacı Kazım Erdem, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şimdiye kadar gelmiş geçmiş pek çok profesöre taş çıkarmış ve 200 bin TL ödül kazanmıştı. Kırşehirli yarışmacı şiveli konuşması ve hoş sohbetiyle de büyük sempati toplamıştı.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.