Kıbrısköy Mahallesinde Muhtar Demirkan'dan 7/24 sözü

Kıbrısköy Mahallesinde Muhtar Demirkan'dan 7/24 sözü

Mamak Kıbrısköy Mahallesi Muhtarı İskender Demirkan, göreve yeniden talip. Seçim çalışmaları kapsamında, irtibat bürosu açılışı yapan Demirkan, mahalle sakinlerine, önümüzdeki dönemde de 7/24 ulaşılabilir olacağına dair söz verdi.

Mamak Kıbrısköy Mahallesi muhtarı İskender Demirkan muhtarlığa tekrar adaylığını koyarak, seçim irtibat bürosunu açtı.

2014 yerel seçimlerinde göreve gelen, ilgili belediye ile ortak hareket etmesi ve mahallenin sorunlarına çözümler getirmesi ile tanınan Demirkan, “Huzur ve güveni temel ilke edindiğimiz aza heyetimle güzel bir Kıbrıs Köy Mahallesi için kaldığımız yerden bismillah” diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.

BİRÇOK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Mahalledeki otobüs duraklarının kapalı haline gelmesi, kapanan PTT şubesinin gösterdiği büyük çabalar doğrultusunda tekrar hizmete girecek olması, söz verdiği tüm sözleri tutması, mahalle sakinlerinin acı ve mutlu günlerinde her daim yanlarında bulunması, haftanın her günü her saati ulaşılabilir olması bunlardan birkaçı.

efeb85f9-8545-4f02-bff3-d4576ea7c683.jpgÇABALARI SONUÇ VERDİ

Açılışını gerçekleştirdiği seçim irtibat bürosunda büyük bir coşkuyla karşılaşan Demirkan, mahallede yeni hizmete girecek olan Aile Yaşam Merkezinde çabaları doğrultusunda; 4-6 yaş çocuk kreşi, kadınlara yönelik el beceri kursları, yaşlılara yönelik oturma-dinlenme yerleri olacağını belirtti.

Bunun yanı sıra kamera sistemlerinin okul ve park etrafına kurulması için yoğun çaba gösterdiğini kaydederek, “Siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile yeniden bu kutsal göreve talibim. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hep birlikte el ele hizmete devam” dedi.

Mahalle sakinlerinin kendisine 7/24 ulaşabileceklerinin teminatını verdi.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum