Keyfi kullanıma son

Keyfi kullanıma son

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, belediyeye ait tüm resmi araçların hizmet dışı kullanılmasını yasakladığı ve mesai bitiminde resmi araçların belediye garajlarına çekilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Geride bıraktığımız yerel seçimlerde yüzde 73’lük rekor bir oy oranı ile Pursaklar Belediye Başkanı seçilen Ayhan Yılmaz, hizmete hızlı başladı. “Ankara’nın ağabeyi” olarak bilinen Yılmaz, bir yandan “hayırlı olsun” ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlarken bir yandan da sahaya inerek halkla iç içe olup sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyor.  

İLK GÜNLERDEN SAHAYA İNDİ

Korumasız bir şekilde ilgili birim müdürleriyle birlikte Pursaklar’ı gezmeye başlayan Başkan Yılmaz, vatandaşların ve esnafların taleplerini yerinde dinliyor. Yılmaz, kendisine iletilen sorunların çözümü için hemen belediye personeline talimatını veriyor. İlçe halkı mütevazı kişiliği ile tanınan Başkan Yılmaz’ı sahada görmekten bir hayli memnun olduklarını belirtiyor. 

TÜRK BAYRAKLARINI YENİLETTİ

Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ın ilk talimatları vatandaşlardan tam not aldı. Yılmaz, ilçedeki hizmet binalarındaki yıpranan Türk bayraklarını yeniletti.

pursaklar-bayrak-yenileme.jpg

RESMİ ARAÇLAR KEYFİ İŞLERDE KULLANILAMAYACAK

Başkan Yılmaz’ın, belediyedeki tasarruf tedbirleri konusunda önemli bir karar aldığı öğrenildi. Yılmaz’ın, belediyeye ait hizmet dışı olan tüm resmi araçların sadece mesai saatlerinde kullanılması, mesai saati bitiminde araçların belediye garajlarına çekilmesi, resmi araçların özel ve keyfi işler için kullanımını yasakladığı talimatını verdiği kaydedildi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.