Kevin De Bruyne'den gazeteciye görülmemiş hakaret

Kevin De Bruyne'den gazeteciye görülmemiş hakaret

Belçika'nın yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne, EURO 2024 son 16 turunda Fransa'ya 1-0 yenilmelerinin ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazeteciye hakaret etti.

EURO 2024 son 16 turunda Fransa'ya elenen Belçika'da, karşılaşma sonrası oldukça sinirli olan Kevin De Bruyne, basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soruya tepki gösterdi. Fransa'ya 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Belçika, maçın 85. dakikasında Jan Vertonghen'in kendi kalesine attığı golle sahadan mağlup ayrılmıştı.

KEVİN DE BRUYNE'Yİ SİNİRLENDİREN SORU

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin "Belçika'nın altın jenerasyonu neden hiç kupa kazanamadı?" sorusuna sinirlenen De Bruyne, "Fransa, İngiltere, İspanya ve Almanya'nın altın bir neslinin olmadığını mı söylüyorsunuz? Tamam, teşekkürler" şeklinde yanıt verdi.

GAZETECİYE TEPKİ ÇEKEN İFADE

Toplantı alanını terk ederken kafasını sallayarak "Aptal" ifadesini kullanan De Bruyne, basın mensupları ve izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı. Belçikalı futbolcular, Fransa'ya elendikleri maç sonrası kendi taraftarlarının protestosuna da maruz kalmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.