Kerem ve Orkun için kapışıyorlar: İşte o rakamlar

Kerem ve Orkun için kapışıyorlar: İşte o rakamlar

Benfica forması ile harika performanslar sergileyen Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'ye İngiltere Ligi'nden talip geldiği iddia edildi. Benfica transferler için rakamı verdi.

Benfica forması ile harika performanslar sergileyen Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'ye İngiltere Ligi'nden talip geldiği iddia edildi. Benfica transferler için rakamı verdi. Kerem ve Orkun son haftalarda gösterdiği performans ile dünya çapında konuşulmaya başlandı.

CaughtOffside'ın haberine göre; UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yendiği maçta, Manchester United ve Tottenham Hotspur gözlemcileri Kerem ve Orkun'u yakından takip etti.

Benfica'nın Atletico Madrid'i 4-0 yendiği Şampiyonlar Ligi müsabakasını da izleyen İngilizler, bu maçta birer gol atan ikiliyi radarlarına aldı.

Haberde, Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'yü ocak ayında satmayı planlamadığı ancak her ikisi için de yapılacak yaklaşık 70 milyon Euro'luk bir teklifin Portekiz kulübünün fikrini değiştirebileceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.