Keçiörenli öğrencilerden Cumhurbaşkanı'na mektup

Keçiörenli öğrencilerden Cumhurbaşkanı'na mektup

Keçiörenli öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan duygularını mektuplara döktü. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, mektupları Erdoğan’a ulaştırma sözü verdi.

Keçiörenli öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan duygularını mektuplara döktü. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, mektupları Erdoğan’a ulaştırma sözü verdi.

Keçiören Belediyesi Cumhuriyet Haftası kapsamında öğrencilere Cumhuriyet liderlerini anlattı.

Etkinlik kapsamında Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin 1’inci Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da müfredata eklendi.

Öğrenciler yeni sistemin ilk Başkanına olan duygu ve isteklerini yazdıkları mektuplarla dile getirdi.

Yazdıkları mektupları Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teslim eden öğrenciler, Ak aracılığıyla mektuplarını Erdoğan’a ulaştıracak.

CUMHURİYET LİDERLERİ ANLATILDI

Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Haftası’nda Keçiören Eğitime Destek Merkezi öğrencilerine Cumhuriyet liderlerini anlattı. Geleceğin liderlerinin yetişmesine ilham olan Keçiören Belediyesi Cumhuriyetin yetiştirdiği tüm liderleri anlatırken, KEDEM müfredatına Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin 1’inci Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da ekledi.

ERDOĞAN’A MEKTUP YAZDILAR

KEDEM öğrencileri Erdoğan’a olan duygularını ve söylemek istediklerini mektuplara dökerken Cumhuriyet Haftası’nın önemine de vurgu yaptılar. Öğrenciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdıkları mektupları Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teslim etti. Öğrenciler Ak aracılığıyla mektuplarını Cumhurbaşkanına ulaştıracak.

AK ARACILIĞIYLA ERDOĞAN’A ULAŞTIRILACAK

Mevlana Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikle öğrencilerden mektupları teslim alan Ak, yaptığı açıklamada “Bugün burada güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bugün sizden Cumhurbaşkanı’na bir mektup yazmanız istendi. Yazılan mektupları da bizim aracılığımız ile Cumhurbaşkanına iletilmesini istiyorsunuz” diyerek mektupları Cumhurbaşkanına teslim etmek üzere öğrencilerden aldı.

AK, MEKTUPLARDAN TEKİNİ KÜRSÜDE OKUDU

Ak, teslim aldığı mektuplardan bir tanesini seçerek kürsüde okudu. Ortaokul öğrencisi Hüseyin Bal tarafından yazılan ve Mustafa Ak’ın kürsüde okuduğu mektupta ise şu ifadeler yer aldı, “Merhaba Cumhurbaşkanım. Sizinle tanışmak çok isterdim. Siz bizim için çok çalışıyorsunuz. Size çok teşekkür ederim. Ülkenin değişimi ve gelişimi için çalışıyorsunuz. Sizin de vaktinizi almayalım. Allah size uzun ömürler versin. Bir gün sizi mutlaka görmek isterim.”

“BU ÜLKE İÇİN ÇOK ÇALIŞMANIZ GEREKİYOR”

Ak, eline birçok mektup ulaştığını belirterek, “Bu mektupları Cumhurbaşkanımıza ulaştırmaya çalışacağız ve gereğini yapacağız. Bu sistemde Cumhurbaşkanı aynı zamanda da hükümetin başkanıdır. Seçim ile iş başına geliyor ve halk tarafından doğrudan seçiliyor. 5 yıl boyunca da hükümeti kendisi kuruyor ve ülkeyi yönetiyor. Bu sistem daha hızlı ve farklı bir sistemdir. Bu ülkenin şu an ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sizlere derslerinizde başarılar diliyorum Her birinizin bu ülkeye hizmet edeceğinize inancımız tamdır. Çok çalışmanızı istiyoruz. Bu ülke için çok çalışmanız gerekiyor” dedi.

Ak, öğrencilerden derslerini çalışacaklarına dair söz alarak sözlerini noktaladı.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.