Keçiörengücü adım adım şampiyonluğa gidiyor

Keçiörengücü adım adım şampiyonluğa gidiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Keçiörengücü ligde sergilediği performansla adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk iddiasını devam ettiren Keçiörengücü, sergilediği performansla göz dolduruyor. Ligin bitimine 5 hafta kala grupta liderliğini sürdüren Başkentin güçlü ekibi, 64 puanla 1. sırada bulunuyor.  En yakın rakibi Samsunspor’un 2 puan önünde olan Keçiören ekibi, ligi birinci sırada bitirmesi halinde 1.Lige direkt çıkan takım olacak.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Başkent’in takımlarından Keçiörengücü, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Keçiörengücü 29’uncu haftada Samsunspor ile sahasında oynadığı maçta 2 puan kaybetmesine rağmen grubunda liderliği sürdürüyor. Sergilediği başarılı performansla ligde adından söz ettiren Keçiören ekibi en yakın rakibi olan Samsunspor’un 2 puan önünde bulunuyor. 

5 HAFTA KALDI

Oynadığı 29 maçta 19 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan başkentin güçlü ekibi, 64 puanla birinci sırada bulunuyor. Ligin bitimine 5 hafta kalmasına rağmen istikrarlı bir tablo yakalayan Keçiören ekibi, şampiyon olması halinde bir üst lige direkt çıkacak. Keçiörengücü ligin 30’uncu haftasında ligin 12’inci sırasında bulunan Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile karşılaşacak. 

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.