Keçiören’de kamyon devrildi

Keçiören’de kamyon devrildi

Keçiören’de inşaat alanına malzeme taşıyan kamyon mahalleliyi korkuttu. Getirdiği kumu boşaltmak için damperi kaldıran şoför kontrolü sağlayamayınca kamyon yana devrildi.

 Keçiören 23 Nisan Mahallesi Kaleli Caddesi üzerindeki bir bina inşaatına malzeme taşıyan kamyon akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle devrildi. Gürültüyü duyunca korku yaşayan mahalle halkı ne olduğunu anlayamadı. Endişe içinde evlerden dışarı bakan vatandaşlar devrilmiş kamyon manzarasıyla karşılaştı. Yaralı olup olmadığını bilemeyen mahalle sakinleri hemen olay yerine toplandı.

Olay yerinde devrilen kamyonun sürücüsünden başka kimse yoktu. Neyse ki kamyon sürücüsü burnu bile kanamadan kurtuldu. 

Akşam saatlerinde devrilen kamyondan çıkan şoför yaşanan talihsiz olayı anlattı. Kamyonla kum taşıyan sürücü inşaat alanına geldi. Yüklü olan kumu boşaltmak için damperi kaldıran şoför, kum dökülmeyince damperin ağırlığı ile kamyonun dengesinin bozulduğunu aktardı. Damperdeki ağırlıkla kontrolden çıkan kamyonun tekerleri yana yattı. Bu şekilde gelişen olayda kamyon inşaat sahasına doğru devrildi. Yaralananın olmadığı olayda kamyonda maddi zarar meydana geldi. 

HAKAN ŞAHİN - HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.