Keçiören Tandoğan İstikameti Kapandı

Keçiören Tandoğan İstikameti Kapandı

Yağmur sularının tahliyesini sağlayan borunun kırılması sonucu Kazım Karabekir Caddesi’nde Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle Keçiören’den Tandoğan istikametine giden yol 3 gündür trafiğe kapandı ve bölgede yoğun bir

 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

 

Kazım Karabekir Caddesi’nde yağmur sularının toplandığı borunun ve kapağın kırılması üzerine belediye ekipleri birkaç gündür onarma çalışmaları yapıyor. Çalışmalar nedeniyle Keçiören’den Tandoğan istikametine giden yol 3 gündür trafiğe kapalı. Bölgede yaşanan trafik ise vatandaşları mağdur etti.

HASAR ONARILIYOR

Hasar nedeniyle bölgede kazı çalışması yapıldı, çalışmalar nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi’nin bir kısmı trafiğe kapatıldı. Alternatif yollardan vatandaşlar ulaşımını sağlayan vatandaşlar yaşanan trafik sebebiyle mağdur oldu. 3 gündür yaşanan trafik nedeniyle tepkili olan vatandaşlar yetkililerin bir an önce yolu açmasını talep ediyor. Olay yerinde çalışan belediye ekipleri muhabirimize, çalışmaların devam ettiğini ve en kısa sürede hasarın onarılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.