Keçiören Hastanesi sahibi Ramazan Aydın aday adayı mı?

Keçiören Hastanesi sahibi Ramazan Aydın aday adayı mı?

2019 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Keçiören Belediye Başkanlığı’na Dr. Ramazan Aydın’ın aday adayı olacağı iddiası ilçede en çok konuşulan konular arasında. Peki, Dr. Ramazan Aydın kimdir?

AK Parti'nin Keçiören adayı kim olacak? Keçiören Belediye Başkanı adayları kimler? Mustafa Ak yeniden aday olacak mı? 31 Mart'taki yerel seçimler öncesi pek soru kafalarda yer edinirken, Keçiörenliler için bu sorulara bir yenisi daha eklendi.

2019 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Keçiören Belediye Başkanlığı’na Dr. Ramazan Aydın’ın aday adayı olacağı iddiası ilçede en çok konuşulanlardan. Peki, Dr. Ramazan Aydın kimdir?

Dr. Aydın 36 yıldır Keçiörenlilere hizmet veren Keçiören Hastanesi ve Gazetesi’nin sahibi.

Ak Parti'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için aday adaylığı süreci 5 Kasım Pazartesi günü başladı. Pek çok aday adayı başvurusunu yapmak için parti binalarına gitmeye başladı.

Başkent'in en büyük ilçelerinden ve Ak Parti'nin kalesi sayılabilecek Keçiören Belediyesi Başkanlığına kimin aday gösterileceği merakla beklenirken Dr. Ramazan Aydın’ın aday adaylığı konuşulmaya başlandı.

Ak Parti’ye yakın isimlerden de adaylığı sıkça duyulan Dr. Ramazan Aydın aynı zamanda Keçiören Hastanesi ve Keçiören Gazetesi’nin de kurucusu. Bölgeyi yakından tanıyan Dr. Aydın, ilçenin tanınan isimlerinden biri.

HASTANE VE GAZETE SAHİBİ

Türkiye’de nüfusu itibariyle pek çok ilden büyük olan Keçiören, Başkent’te Ak Parti’nin adeta kalesi konumda. Mart 2019 yerel seçimlerinde burada belirlenecek aday bu yüzden çok önem taşıyor. Bugünler de ise gerek Ak Parti’ye yakın çevrelerde gerekse vatandaşın dilinde bir isim öne çıkıyor. 36 yıldır Keçiören’de çeşitli alanlarda girişimcilik yapan Dr. Ramazan Aydın. Hali hazırda Dr. Aydın Keçiören Hastanesi ve Gazetesi’nin sahibi. Ayrıca vatandaşla uzun yıllardır bağ kurmuş ve ilçeyi en yakından tanıyanlardan.

ADAYLIK SİNYALLERİ VERİYOR

Nitekim Dr. Aydın kendi gazetesinin Eylül 2018 sayısında Keçiören’in eksiklerini ve olması gerekenlerini paylaşmıştı. Bunlardan bazıları ise, Keçiören’in yeni bir meydana ihtiyaç duyduğu, anaokullarının artması gerektiği, Pazar alanlarında tuvalet, çocuk parkı gibi ihtiyaçların giderilmesi, ilçenin turizme kazandırılarak hem esnafın hem bölgenin kalkınması gerektiğiydi. Son olarak Dr.Aydın Keçiören’e 36 yıldır hizmet ettiklerini ve yine vatandaşa hizmet edeceklerini belirtmişti.

AFİŞLER DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Son günlerde Keçiören’in belirli noktalarına asılan Keçiören Hastanesi’nin reklam afişleri de akıllara aday adaylığı sürecini getirmişti. Vatandaşlar, bu afişlerin Ak Parti’nin afişlerindeki renklerine benzediğini belirterek, “Acaba adaylık için mi yapıldı?” sorusunu sordu.

İKİ DÖNEMDİR MUSTAFA AK YÖNETİYOR

Şu an Keçiören Belediye Başkanlığı görevini 2009 yerel seçimleri ve 2014 yerel seçimlerini kazanan ve 2 dönemdir Başkanlık koltuğunda oturan Mustafa Ak yürütüyor.

Erkal Erdoğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum