Keçiören dönüşüyor

Keçiören dönüşüyor

Keçiören’de 13 mahalle başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, Başkan Turgut Altınok sosyal medya hesabından yeni girecek mahallelerinin ismini duyuruyor. 

Keçiören Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ederken Başkan Turgut Altınok kentsel dönüşüm programlarına aldıkları mahalleleri sosyal medya hesaplarından duyuruyor. Keçiören’de 13 mahalle başta olmak üzere birçok mahallenin de kentsel dönüşüm için çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden Altınok’a ulaşarak mahallelerinin kentsel dönüşüme girmesini isteyen bir vatandaşa Başkan Altınok, “Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımıza duyuracağız” yanıtını verdi. 

ft1.jpg

KEÇİÖREN'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLELER 
Başkan Altınok, kentsel dönüşüme giren mahalleleri sosyal medya hesabından Keçiörenlilere duyuruyor. Son olarak Tepebaşı Mahallesi’nde kentsel dönüşümün yapılacağını duyuran Altınok’a çok sayıda vatandaş kendi mahallelerinin de kentsel dönüşüme girmesi talebinde bulunuyor. Dönüşümün yapılması planlanan ve sayısı onu geçen mahalleler ise şöyle; Ayvalı, Aşağı Eğlence, Şenlik, Pınarbaşı, İncirli, Esertepe, Kavacık Subayevleri, Hasköy, Yakacık, Güçlükaya, Pınarbaşı

ft3.jpg

KENTLERİ YENİLİYORUZ 
Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuşan Turgut Altınok, “Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk. Kentler insan gibidir. Önce inşa edilir, sonra zaman içerisinde eskiyerek estetiğini kaybeder. Yerel yönetimlerin temel görevi de kentin hücrelerini yenileyerek modern görüntüsünü muhafaza etmektir” ifadelerine yer verdi. 

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.