Keçiören Belediyesi’nden bir ilk! Tamamen ücretsiz olacak

Keçiören Belediyesi’nden bir ilk! Tamamen ücretsiz olacak

Keçiören Belediyesi, ilçede yaşayan ailelere yönelik yeni bir sosyal hizmet projesini hayata geçirdi. Aile Çocuk Sistemi adı verilen proje kapsamında, 0-18 yaş arası çocuklar ve ailelerine ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunulacak.

Belediyenin başlattığı yeni uygulama ile vatandaşlar, alanında uzman psikologlar ve danışmanlarla çevrimiçi görüşme imkanı bulacak. Sistem üzerinden randevu alan aileler, çocuklarının gelişimsel süreçleri ve psikolojik destekleri için profesyonel yardım alabiliyor.

kecioren-4.jpg

KOLAY ERİŞİM İMKANI

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, http://ailecocuk.kecioren.bel.tr adresinden sisteme giriş yaparak danışmanlarla online görüşme gerçekleştirebilecek. Belediye yetkilileri, projenin özellikle çalışan ebeveynler ve ulaşım zorluğu yaşayan aileler için büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. İlçede bir ilk olan uygulama, ailelerin ruh sağlığı hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

kecioren-3.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Keçiören Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan Aile Çocuk Sistemi projesi ile ilgili detaylar belediyenin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Söz konusu gönderide projeyle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

“T.C. Keçiören Belediyesi’nden bir ilk! Aile Çocuk Sistemimiz ile 0 - 18 yaş grubu çocuklar, gençler ve ailelerine yönelik ÜCRETSİZ gelişimsel ve psikolojik danışmanlık hizmeti veriyoruz. http://ailecocuk.kecioren.bel.tr adresinden konusunda uzman danışmanlarımız ile online görüşebilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.