KATİLE LANET

KATİLE LANET

İsrail'in havadan ve karadan Filistin’e ölüm yağdırmasına gösterilen tepkilere bir yenisi daha eklendi. Ankara Numune Hastanesi’nin karşısında hasta ve hasta yakınlarına çeşitli malzemeler satan dükkân işletmecisi Ahmet Ali Canpolat, zulme sessiz kalmamak

 

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

KAFİRLERDEN OLMAYALIM

İsrail’e duyduğu öfkeyle ilgili Habervaktim’e konuşan Canpolat, “ İsrail’e ve Müslüman karşıtlığına olan tepkimden dolayı bu pankartı asma gereği duydum.  Peygamber efendimiz diyor ya ‘Zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytandır.’ Yani tepkini elinle yapabiliyorsan elinle, dilinle yapabiliyorsan dilinle onu da yapamıyorsan kalple buğuz edilmeli. Onu da yapamazsak münafık ve kâfirlerden oluruz. Onun için ben de kendi çapımda bu tepkimi ortaya koydum” dedi.

HER TÜRLÜ TEPKİ GÖSTERİLİYOR

Ankara’nın en işlek yerlerinden birinde açtığı pankart nedeniyle olumlu olumsuz tepkiler aldığını kaydeden Canpolat, “Kimileri geliyor beni destekliyor ve tebrik ediyor. Kimileri de diyor ki ‘sen bunu astın ama Hükümet, İsrail ile dostluk kurmaya çalışacak’ diyerek Hükümet karşıtlığına girişiliyor. Kimisi de buraya gelip İsrail kafasıyla konuşuyor. İnsanlar, Filistin kendi topraklarını İsrail’e satıyor diye düşünüyorlar” diye konuştu.
PANKARTI ŞİKAYET ETTİLER
Başka bir pankartının da 6 ay önce şikayet edildiğinden dolayı zabıtalar tarafından indirildiğini anlatan Canpolat,  “Aylardır burada İsrail’i eleştiren başka bir pankart asılıydı. Bazı vatandaşlar 6 ay önce şikâyet etmiş zabıta ekiplerine. Zabıtalar pankartımı sökerek götürmüşler. Ben pes etmeyerek yeni bir pankart yaptırdım ve astım. Bu kez de şikâyet edip kaldırırlarsa elimde tutup Ankara’da gezeceğim. Bu tepki televizyon karşısına geçip ‘Allah kahretsin bu İsrail’i’ demekle olmaz. Elimizden geldiğince tepkimizi ortaya koymalıyız” şeklinde konuştu.

HERKESE ÇAĞRI

Bölgede taksicilik yapan Osman Arslantekin de “ Zalimler Filistin’den çekilmeli. Bu zulme ortak olmayalım. Dilsiz şeytan olmayalım. Her Müslüman tepkisini göstersin” dedi.    

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.