Kapalı salonda çatı sorunu

Kapalı salonda çatı sorunu

Pursaklar'daki bir liseye ait kapalı spor salonunun çatısındaki teknik sorun, geçirdiği çok sayıda onarıma rağmen çözülemeyerek 1 yıldır hizmete açılamadı.

Pursaklar Saray Mahallesi'ndeki Kocalar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kapalı spor salonu, yapımının ardından bir yıl geçmesine rağmen bir türlü kullanıma açılamadı. Geride bıraktığımız 2017-18 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçmesi planlanan; ancak teknik aksaklıklardan dolayı 1 yıldır hizmete giremeyen spor salonunun yeni eğitim öğretim döneminde hizmete sokulması bekleniyor.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER TEPKİLİ

Spor salonunda yaşanan sıkıntıdan dolayı gazetemize konuşan okulun öğrencileri ve velileri tarafından, spor salonunun çatı kısmında bulunan şişme çadırın sert rüzgarlarda sürekli yırtıldığı, bu nedenle yağmur suyunun içeri aktığı iddia edildi. Veliler ve öğrenciler, spor salonunun çatı kısmında yaşanan sıkıntılardan dolayı okul yönetimi tarafından hizmete açılamadığını düşünüyor.  Veliler ve öğrenciler, spor salonunun onarılarak yeni dönemde hizmete açılmasını talep ediyor. Okul yönetimi spor salonu ile ilgili iddialar karşısında sessizliğini koruyor. 

"BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULUNSUN"

Öte yandan 1 yıldır hizmete açılamayan spor salonunu muhabirimiz görüntüledi. Okulun hemen dibinde bulunan spor salonunun çatı kısmındaki çadırın hasar aldığı ve çadırda yer yer su biriktiği ve aşağı yağmur suyu damladığı görülüyor. Spor salonunun çatı kısmındaki çadırın onarım çalışmasına ise başlanmış durumda. Ancak veliler, onarılan çadırın yeni bir rüzgarda yine büyük zarar göreceğini iddia ederek söz konusu salonun çatı kısmına başka bir çözüm bulunmasını istiyor.   

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.