Ankara'da toplu taşıma aracına Narin için idam pankartı asıldı

Ankara'da toplu taşıma aracına Narin için idam pankartı asıldı

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde kamu vicdanı ağır yaralandı. Bazı siyasilerden gelen idam çağrılarının ardından, Ankara'da özel toplu taşıma aracına asılan idam pankartı dikkat çekti.

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde kamuoyu vicdanı ağır yaralandı. Bazı siyasilerden gelen idam çağrılarının ardından, Ankara'da çekilen bir görüntü dikkat çekti. Fotoğrafta Polatlı Özel Toplu Taşıma aracının arkasına asılan Narin fotoğrafı yanında, "İp iyidir. Tuğla hizasında iti yuvasında tutar" ifadeleri bulunuyor. Yazının yanına yerleştirilen urgan ipi ayrıca dikkat çekiyor.

702.jpg

SAĞ SİYASETTE İDAM SESLERİ

Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasıyla beraber siyasette tepkiler ardı ardına geldi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, olaya ilişkin, "Bu gibi olayların tekrardan gündeme gelmemesi en büyük dileğimiz. Bunun için de idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi konuşulmalı" demişti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren ise, "Narin kızımızı ve Tekirdağ'da Sıla bebeğimizi hep beraber gördük, bu tip insanlar için idam istiyoruz" diye konuşmuştu.

5.jpg

SORUŞTURMADA YENİ GELİŞME

Öte yandan soruşturmada merakla beklenen diş izleri raporu sonuçlandı. İstanbul Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan raporda, diş izlerinin kime ait olduğunun belirlenemediği ifade edildi. Özellikle ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izlerine dair yapılan incelemelerde, izlerin anne Yüksel Güran, Narin Güran ya da Enes Güran’a ait olup olmadığı konusunda net bir sonuca varılamadığı vurgulandı.

Raporda diş izinin oluşma zamanıyla ilgili olarak "27 Ağustos itibarıyla izlerin 3-6 gün öncesine, yani 21-24 Ağustos tarihleri ile uyumlu olduğu" belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.