Kaman’dan AK Parti Genel Merkezi’ne “ceviz” ziyareti

Kaman’dan AK Parti Genel Merkezi’ne “ceviz” ziyareti

Bu yıl 33.’sü gerçekleştirilecek olan Kaman Ceviz Festivali’yle ilgili hazırlıklar sürerken, davetler devam ediyor. Kaman’dan bir davet de AK Parti Genel Merkezi’ne yapıldı.

Kaman’da ceviz festivalinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl 33.’sü gerçekleştirilecek olan Kaman Ceviz Festivali’yle ilgili hazırlıklarda sona yaklaşılırken, diğer taraftan davetlere devam ediliyor. Kaman’dan bir davet de AK Parti Genel Merkezi’ne yapıldı.

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ile Kaman AK Parti İlçe Başkanı Yakup Eğri, Ankara’da bir dizi temasta bulunarak, 11 Ekim’de başlayacak olan ceviz festivali hakkında bilgilendirme yaptı.

Demirci ile Eğri’nin ziyaret ettiği isimler arasında AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar da yer aldı.

kaman-ziyaret.jpg

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA ONURLANDIRABİLİR”

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ı AK Parti Genel Merkez Binası’ndaki makamında ziyaret eden Demirci ve Eğri, festival davetinde bulundu. Görüşmede, “Cumhurbaşkanımız da festivalimizi onurlandırır mı? Kendisini festivalimizde görmekten büyük onur ve mutluluk duyarız” görüşleri de gündeme geldi.

GÖKÇINAR DUYURDU

Gökçınar, x hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ve AK Parti Kaman ilçe Başkanı Yakup Eğri’yi AK Parti Genel Merkezi’nde ağırladığı belirterek, “Belediye başkanımız, 11-13 Ekim tarihleri arasında Kaman’da gerçekleştirecekleri 33. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivaline şahsımı, Kırşehirli Dernekler Federasyonu’muzun yönetim kurulu üyelerini, Federasyonumuza bağlı tüm Dernek başkanlarımızı ve yönetimlerini davet etti” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.