Kaman’a Müdür atanan isim bakın kim çıktı

Kaman’a Müdür atanan isim bakın kim çıktı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne bağlı Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na Müdür olarak atanan Doç. Dr. İsa Bahat tanıdık çıktı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne bağlı Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na Müdür olarak atanan isim tanıdık çıktı.

Bu isim Doç. Dr. İsa Bahat’tan başkası değil. Önceki gün Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. İsa Bahat, 1982 Kaman doğumlu ve ilk, orta ve liseyi Kaman’da okumuş bir isim. İsa Bahat, ilkokulu Hirfanlı İlkokulu’nda, ortaokulu Kaman Merkez Ortaokulu’nda, liseyi ise Kaman Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Ardından kazandığı Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.

TAM BİR AİLE BABASI

İsa Bahat evli ve 1 çocuk babası. Evine, eşine, çocuğuna bağlılığıyla bilinen İsa Bahat, x hesabında eşi ve çocuğuyla ilgili "Özlem’imin Eşi / Çınar Şevket’imin Babası" ifadelerini kullanmasıyla dikkat çekiyor.

isa-bahat-x.jpg

KIRŞEHİR’DE GÖREV YAPIYORDU

İstanbul’da bir süre değişik okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yapan İsa Bahat, bir süredir Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde Enstitü Müdür Yardımcılığı yapıyordu.

MEMLEKETİNE MÜDÜR OLARAK ATANDI

Doç. Dr. İsa Bahat, önceki gün Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na Müdür olarak atandı. Üniversiteden yapılan açıklamada “Görev süresince sunduğu katkılardan dolayı, Enstitü Müdürümüz kendisine teşekkür belgesi takdim etmiştir. Doç. Dr. İsa Bahat'a yeni görevinde başarılar diliyor, Enstitümüze sunduğu hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

isa.jpg

ÖĞRENCİLERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri 4. sınıf öğrencileri, çiçeği burnunda okul müdürü Doç. Dr. İsa Bahat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta görevine başlayan İsa Bahat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, yeni müdürlerine başarı dileklerini ileterek, eğitim öğretim yılı için beklenti ve önerilerini paylaştı.

İSA BAHAT KİMDİR?

İsa Bahat, kişisel bloğunda kendini şöyle anlatıyor: “1982 yılında Kırşehir´in Kaman İlçesinde doğmuşum. İlkokulu Hirfanlı İlkokulunda, Ortaokulu Kaman Merkez Ortaokulunda, Liseyi Kaman Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ve lisans eğitimimi Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği bölümünde tamamladım. Daha sonra 2006 yılında Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulunda öğretmenlik mesleğine başladım. 2008 - Eylül 2017 yılları arasında Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Milli Eğitim Bakanlığının Projelerinde, Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi ve Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı, Abidin Nesimi Fatinoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdürlük görevlerini yaptım. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Marmara Üniversitesinde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Halen Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Ekonomisi ve Planlaması Alanında Doktora öğrencisiyim ve Ahi Evran Üniversitesi Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanıyım, Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktayım.”

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.