Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan: Sorunlar bir telefonla çözülecek

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan: Sorunlar bir telefonla çözülecek

Kalecik Belediyesi çözüm masasını hizmete açtı. Kalecikliler artık yaşadıkları sorun ve sıkıntıları belediyeye gelmeden telefonla arayarak ya da WhatsApp ihbar hattından yetkililere iletebilecek.

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan göreve gelmeden önce sözünü verdiği çözüm masasını hizmete açtı. Kalecikliler artık yaşadığınız sorun ve sıkıntıları belediyeye gelmeden telefonla arayarak veya WhatsApp ihbar hattından Çözüm Masasına ileterek, sorunu ilgili birim amirine ve belediye başkanına ulaştırabilecek.

ÇÖZÜM MASASI OLUŞTURULDU

Kalecik Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan göreve gelmeden önce verdiği sözleri tutuyor. Belediye vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için çözüm masası oluşturduklarının müjdesini vererek internet sitesinden şu açıklamayı yaptı, “Artık yaşadığınız sorun ve sıkıntıları Belediyemize gelmeden telefonla arayarak veya WhatsApp ihbar hattından Kalecik Belediyesi Çözüm Masasına ilettiğiniz takdirde, sorununuzu ilgili birim amirine ve Belediye Başkanına ileterek çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız.”

kalecik-belediye-baskani-duhan-kalkan,-kalecik,-cozum-masasi,-iletisim-hatti,-kalecik-belediyesi,-temizlik.jpg

BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLİK 

Kalecik Belediyesi bunun yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.  Belediye Başkanı Duhan Kalkan'ın talimatları doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi tüm mahallelerde yapılması planlanan mahalle mezarlıklarının çevre temizliğine başlayan temizlik ekipleri, zararlı ve kötü görüntü oluşturan otların biçerek temizliyor.

kalecik-belediye-baskani-duhan-kalkan,-kalecik,-cozum-masasi,-iletisim-hatti,-kalecik-belediyesi,-temizlik,-ilaclama-002.jpg

İLAÇLAMA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Tüm mahallelerde yapılması planlanan ilaçlama çalışmaları ise tüm hızı ile devam ediyor. Yazın sıcaklıkların artmasıyla birlikte sayılarında artış gösteren böcek ve haşerelere karşı Kalecik’in mahallelerinden, Çandır, Çaykaya, Yeniçöte, Eskiköy, Halit Cevri Aslangil mahalleleri ve çevre mahallelerde çevre ilaçlama ekiplerince ilaçlama işlemleri yapılarak vatandaşların daha rahat yaşam alanı sunuyor.

kalecik-belediye-baskani-duhan-kalkan,-kalecik,-cozum-masasi,-iletisim-hatti,-kalecik-belediyesi,-temizlik,-ilaclama.-yamac-parasutu.jpeg

YAMAÇ PARAŞÜTÜ TUTKUNLARININ ADRESİ OLDU

Kalecik aynı zamanda yamaç paraşütü tutkunlarının da Başkent’teki ilk adresi oldu. Kalecik üzerinde manzaranın keyfini çıkarmak isteyen yamaç paraşüt tutkunları tercihini Kalecik’ten yana kullanarak manzaranın keyfini çıkardı. 

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.