Kaldırıma kadar SUYLA DOLDU

Kaldırıma kadar SUYLA DOLDU

Başkent’te önceki gün akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur sonucu, bazı yollar yine göle döndü, araçlar ve yayalar zor anlar yaşadı. 

Mersin’de okulların tatil edilmesine neden olan şiddetli yağmur, Başkent’te hayatı olumsuz etkiledi.  
Ankara’da önceki gün akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur sonucu, bazı alt geçitler suyla dolarken, bazı yollar da göle döndü; araçlar ve yayalar zor anlar yaşadı.  

GİDER SORUNLU OLUNCA… 
Etimesgut’un yeni merkezlerinden biri olan Ahi Mesut Mahallesi 2149. Cadde bunlardan sadece biri.  Mahallenin ana arterlerinden olan 2149. Cadde’nin bir bölümü, alt yapı yetersizliği nedeniyle kaldırım hizasına kadar suyla doldu. Mini bir gölü andıran su birikintisi nedeniyle, araçlar ilerlemekte zorlandı, karşıdan karşıya geçemeyen yayalar, yoğun su sıçramaları yüzünden kaldırımda bile yürüyemedi.  Caddedeki yoğun su birikintisi nedeniyle bazı araçlar da arıza yapıp yolda kaldı. 

VATANDAŞ TEPKİLİ
Görüştüğümüz bölge sakinleri hemen her yağmurda bu bölgenin göle döndüğünü belirterek “Burada bir sorun olduğu kesin. Ya alt yapıda bir sorun var veya yoldaki suların kanalizasyona aktığı ızgaralar yetersiz kalıyor.  Belki de tıkanıklık var, su gitmiyor. Ama bir yetkili de çıkıp bu sorunu tespit etmiyor, soruna çözüm üretmiyor. Hemen her yağmur yağdığında vatandaş olarak bu çileye katlanıyoruz” dediler.

ETİMESGUT BELEDİYESİ: ASKİ’NİN GÖREVİ
Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Etimesgut Belediyesi yetkilileri, caddelerin Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu belirterek, ASKİ’ye müracaat edilmesi halinde, bölgede incelemelerde bulunacağını ve sorunu çözebileceğini söylediler. Vatandaşlar ASKİ’nin konuyla ilgilenerek, soruna biran önce çözüm üretmesini bekliyor. 

FARUK TUFAN/HABERVAKTİM-


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.