Kahveci açtı ağzını yumdu gözünü: Fener'e eleştiri yağmuru

Kahveci açtı ağzını yumdu gözünü: Fener'e eleştiri yağmuru

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendiren eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sarı-lacivertli takımın performansını sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendiren eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sarı-lacivertli takımın performansını sert sözlerle eleştirdi. Kontraspor programında konuşan Kahveci, özellikle Edin Dzeko'nun bitiriciliği ve savunmadaki katkısına dikkat çekti.

"Dzeko'nun bitiriciliği beklentilerin altında kaldı" diyen Kahveci, tecrübeli futbolcunun savunma katkısını öne çıkararak, "Fenerbahçe'nin bu akşamki en iyi stoperi Dzeko'ydu" ifadelerini kullandı.

MERT MÜLDÜR'E AĞIR ELEŞTİRİ

Kahveci, Mert Müldür'ün performansındaki düşüşe de dikkat çekti. "Mert Müldür çok kötü oynuyor, tüm ataklar onun kanadından geliyor. Bu sadece bu maça özgü değil" diyerek Müldür'ün genel performansını eleştirdi.

MOURİNHO VE İRFAN CAN KAHVECİ ELEŞTİRİSİ

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho yönetiminde geriye gittiğini savunan Nihat Kahveci, "Bir futbolcunun geçen seneden daha iyi olduğunu söyleyin bana. Osayi-Samuel neden oynamıyor mesela" diye sordu. İrfan Can Kahveci tercihi üzerinden Mourinho'yu eleştirmeye devam eden Kahveci, "Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu İrfan Can, 20 dakika süre aldığında şükreder hale geldi. Bu tercihi anlamıyorum. İrfan Can Kahveci oynamalı" dedi.

"GEÇEN SENEKİ FRED'DEN ESER YOK"

Nihat Kahveci, Fred'in form düşüklüğüne de dikkat çekti ve "Fred formsuz, çok top kaybı yapıyor. Belki rolünden dolayı mutsuzdur ama profesyonelliğinden şüphem yok. Yine de geçen seneki Fred'den eser yok" şeklinde konuştu.

MANCHESTER UNİTED MAÇI İÇİN KADRO ÖNERİSİ

Kahveci, Fenerbahçe'nin Manchester United karşısındaki olası kadrosu için, "Maxi, Tadic, İrfan Can üçlüsü sahada olmalı. Amrabat çok geride kalıyor ve ofansta etkisiz" yorumunda bulundu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.