Kahramankazan'a Yaşlı Sağlık Merkezi açılacak

Kahramankazan'a Yaşlı Sağlık Merkezi açılacak

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan adayı Serhat Oğuz, kurmayı planladıkları ‘Yaşlı Sağlığı Merkezi’nde, bakacak kimsesi olmayan ve hastanelere ulaşmakta güçlük çeken yaşlıların sağlık hizmetini en iyi şekilde karşılayacaklarını belirtti.

suleyman-soylu-kahramankazanda-20-dodw_cover.jpgCumhur İttifakı AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, yerel seçim çalışmalarını doludizgin sürdürüyor.

Eğitimci kökenli belediye başkan adayı Oğuz, seçimlere sayılı günler kala girilmedik ev, işyeri, sıkılmadık el bırakmamak için yoğun mesai harcıyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ten devralacağı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyleyen Oğuz, açıkladığı vizyon projeleriyle her kesimden takdir ve destek topluyor.  

KAHRAMANKAZAN’IN EVLADI…

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’nin Kahramankazan’daki seçim irtibat bürosunun açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Serhat Oğuz’dan övgüyle bahsederek, “Süleyman Soylu olarak söylüyorum. Bu yiğit adamın, bu gönlü geniş adamın, bu Kahramankazan’ın evladı Serhat Oğuz’un emrindeyim” diye konuştu. Bakan Soylu’nun bu sözleri, alanda toplanan vatandaşlardan büyük alkış aldı.

DERTLEŞMEYE GELDİM

Soylu, yaklaşık 15 bin kişiye hitaben yaptığı konuşmasına, “Sizlere sevdalı olan içinizden birinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Allah sizden razı olsun. Kahramankazanlılar sizlerle dertleşmeye geldim, insan başını sinesine başını koyabilecekleriyle dertleşebilir. Sizlerin sinesine başımızı koyabiliyoruz” dedi. 

OĞUZ VE ÖZHASEKİ’YE DESTEK ÇAĞRISI

Kahramankazanlılardan 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Cumhur İttifakı AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’a destek vermelerini istedi.

Alanda toplanan kalabalık, Kahramankazan’da Cumhur İttifakı’nın her iki adayına rekor bir oy çıkarma sözü verdi. 

48613e0c-fb51-4d57-b53c-a6e274c8d4b4.jpg“GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK”

Başkan Ertürk de,  15 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kazan Köyü olarak anılan ilçeyi marka bir kent haline getirdiklerinden bahsederek, üretilen hizmetler ve projeleri anlattı.

Ertürk, “28 üniversiteye tez konusu olmuş, Avrupa’dan ödüller almış, büyük eserler yapılmış bir ilçeyiz. Ama en büyük eserimiz gönüllerden gönüllere kurduğumuz köprülerimizdir” dedi. Ertürk, 81 ilden göç eden vatandaşların barış ve huzur içerisinde yaşadığı Kahramankazan’da, 15 yıllık başkanlığı süresince düğünde halay başı, cenazede gözyaşı olduklarını, girilmedik ev, sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmadıklarını kaydetti.

“KAZAN KALDIRMAYA HAZIR MISINIZ?”

Ertürk, siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüklerini belirterek, 15 yıl içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle ilçeye büyük hizmetler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleri olarak ülkemize diz çöktürmeye çalışanlara karşı, ülkemize göz dikenlere karşı 31 Mart’ta kazan kaldırmaya hazır mısın Kahramankazan?” 

49242335_10216351729758576_3895839090444075008_n.jpgSERHAT’TAN 2023 VURGUSU

Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz da, Kahramankazan’ın 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin sembol ilçesi haline geldiğini belirterek, ilçenin bu destansı direnişin “kahraman” unvanı ile taçlandığını hatırlattı.

Kahramankazan’a bugüne kadar milyonlarca TL değerinde yatırım ve hizmet geldiğini söyleyen Oğuz, bu yatırımların iktidar, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesinden oluşan sacayağındaki uyum sayesinde geldiğini vurguladı.

Oğuz, Kahramankazan’ın bu yatırımlar sonucu, kasaba görüntüsünden kurtularak metropol bir ilçe görüntüsüne kavuştuğunu söyledi.

Türkiye’yi 2023’e kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ekibin yöneteceğini söyleyen Oğuz, “Geriye Ankara Büyükşehir ve Kahramankazan Belediyeleri kaldı. Büyükşehir’de Mehmet Özhaseki’yi, Kahramankazan’da da Serhat Oğuz kardeşinizi başkan seçmeye var mısınız?” şeklindeki sorusuna, vatandaşlar hep bir ağızdan “varız” cevabını verdi.

Oğuz, “Söz veriyoruz hizipçilik değil hizmet yapacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız” dedi.

Oğuz, Kahramankazan’da 81 ilden gelen vatandaşların barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşadığını belirterek, Kahramankazan’da kardeşçe yaşamaya devam edeceklerini söyledi.  

31 MART BEKA SEÇİMİ OLACAK

Oğuz, Cumhur İttifakı adayı olarak, Kahramankazan’da hem Ak Parti’nin hem de MHP’nin adayı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’nin birçok kez Cumhur İttifakı’nın milletin doğal refleksiyle ortaya çıkmış bir ittifak olduğunu ve 31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu söylediğini anımsattı.

BEN DEVLET İLE MİLLETİMİ ARKAMA ALDIM YA SİZ?

Oğuz, birilerinin kendisini devletin gücünü almakla suçladığını belirterek, “Evet doğrudur devletin gücünü arkama aldım. Benim arkamda devletimin, milletimin gücü var. Benim arkamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var. Başımız sıkıştığında, “Sen git Kahramankazan’da adayımız ol diyen” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, bakanlarımıza gideceğiz. Peki siz kime gideceksiniz? Peki siz arkanıza kimi aldınız? PKK’yı mı? Pensilvanya’yı mı?” şeklinde diğer partilerin adaylarına yüklendi. 

20 YILLIK EĞİTİMCİ…

Kahramankazan’da 20 yıldır öğretmen, okul müdürlüğü ve son olarak da ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerini yaptığını hatırlatan Oğuz, bu görevleri sırasında insanı, çözümü, şeffaflığı, liyakati ve adaleti kendisine ilke edindiğini söyledi. Oğuz, “Görev yaptığım tüm yerlerde alnımın akıyla hizmet ettim. Bundan sonra da alnımın akıyla sizlere hizmet edeceğim. Derdimiz hizmet etmek başka hiçbir şey değil” diyerek vatandaşlardan önümüzdeki seçimden destek istedi.   

51 VİZYON PROJE…

Serhat Oğuz, belediye başkanı seçilmesi halinde kamuoyu ile paylaştığı ve imzasını attığı 51 projeyi hayata geçireceklerini belirterek, geçtiğimiz günlerde Kahramankazan’ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin tüm projelerine destek verdiklerini vatandaşlara anlattı. 

TERMAL KENT KİMLİĞİ ÖN PLANA ÇIKACAKSerhat Oğuz, göreve gelmeleri ile Kahramankazan’ın Termal Kent kimliğiyle ön plana çıkacağını kaydederek, “Kahramankazan’ımız ‘Termal Kent’ kimliğiyle yeni dönemde daha çok öne çıkacak ve bu süreçte ‘Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni inşallah hep birlikte biz kazandır

acağız” dedi. 

YAŞLILARA ON NUMARA HİZMET

Yaşlılarla ilgili dikkat çeken bir projesini daha açıklayan Oğuz, kuracakları Yaşlı Sağlığı Merkezi ile bakacak kimsesi olmayan kişilerin ihtiyaçlarının karşılanacağını, mahalle statüsündeki köylerden ilçe merkezlerine ve hastaneye ulaşmakta güçlük çeken yaşlılarla yakından ilgileneceklerini belirtti. 

HİZMET ETMEK İÇİN GÜN SAYIYORUM

Oğuz, toplumun tüm kesimlerine yönelik projelerinin olduğunu belirterek, "Başta gençler ve kadınlar olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerine yönelik projelerimiz var. Projelerimizi hazırlarken tek bir hedef kitlesine yönelik değil 7'den 70'e tüm halkımıza hitap edecek şekilde düzenledik. Herkesin kendine özel bulabileceği çalışmalarımız var. Çünkü, onlar bizim çok önemliler. Göreve gelip onlara hizmet etmek için gün sayıyorum. Çalınmadık kapı, sıkılmamış el bırakmamak için çok çalışıyorum. Sağolsunlar karşılaştığımız hemşerilerimizin de bu konuda takdirlerini alıyoruz bu durumda bizi mutlu ediyor" sözlerine yer verdi.

ADEM ORMAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.