Kafe görüntülerinde erkek öğrenci ile kadın öğretmen ilişkisi ilçeyi sarstı

Kafe görüntülerinde erkek öğrenci ile kadın öğretmen ilişkisi ilçeyi sarstı

Kocaeli Çayırova'ya ilişkin medyaya düşen “Kadın öğretmen ile öğrencisinin kafedeki görüntüleri ortalığı karıştırdı” haberleri üzerine internette, erkek öğrencisi ile ilişki yaşadığı iddia edilen sözkonusu kadın öğretmenin ismi araştırılmaya başlandı.

Kocaeli Çayırova'ya ilişkin medyaya düşen “Kadın öğretmen ile öğrencisinin kafedeki görüntüleri ortalığı karıştırdı” haberleri üzerine internette, erkek öğrencisi ile ilişki yaşadığı iddia edilen sözkonusu kadın öğretmenin ismi araştırılmaya başlandı.

Haberlerde, Kocaeli Çayırova ilçesinde bir lisenin 44 yaşındaki kadın öğretmeni ile 17 yaşındaki erkek öğrencisinin ilişki yaşadıklarından şüphe edilerek, ifadelerine başvurulduğu aktarılıyor. 

Bu iddiaya kaynak olarak ise, kadın biyoloji öğretmeni ile erkek öğrencisinin bir kafede çekilmiş ve uygunsuz olduğu değerlendirilen videoları.

Haberlerde “Kocaeli’nin Çayırova ilçesindeki lisenin müdürü, biyoloji öğretmeni A.Ç. ile 12’nci sınıf öğrencisi O.O. arasında uygunsuz hareketler olduğunu, bunun da okullarına yakın kafede güvenlik kameralarına yansıdığını, görüntülerin de kafe sahibi tarafından kendilerine ulaştırıldığını, gerekli idari tahkikatın başlatıldığını belirterek, güvenlik kamerası kayıtlarını içeren CD’yi emniyet müdürlüğüne teslim etti. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ’çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla soruşturma başlatarak, kadın biyoloji öğretmeni ile erkek lise öğrencisinin ifadelerini aldı. Lise öğrencisi O.O., ifadesinde, öğretmeniyle arasında cinsel veya duygusal birliktelik olmadığını belirtti. Öğretmen A.Ç. de ifadesinde, öğrencisi ile aralarında cinsel veya duygusal birliktelik olmadığını, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. A.Ç., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, serbest bırakıldı” deniliyor.

Kocaeli’nin yerel medyasında olayla ilgili biraz daha detay yer alıyor. 

Enkocaeli.com adlı haber sitesi, sözkonusu olayla ilgili haberinde, kadın öğretmenle erkek öğrenci arasındaki uygunsuz görüntüler bulundukları kafenin kamerasına yansıdı.

Kafe sahibi görüntüleri emniyete götürünce, çocuğun cinsel istismarı suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.
Soruşturma çerçevesinde kadın öğretmen ve erkek öğrencinin ifadelerine başvuruldu.

Her iki isim de iddiaları reddetti. Aralarında herhangi bir cinsel veya duygusal birliktelik olmadığını söylediler. Soruşturmanın sürdüğü belirtiliyor.

Olayın ulusal basına yansıması üzerine internette öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddia edilen kadın öğretmenin kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Kafe görüntülerinde erkek öğrenci ile kadın öğretmen ilişkisi ilçeyi sarsarken... Erkek öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen kadın öğretmenin 44 yaşında A.Ç.’nin biyoloji öğretmeni olduğu, Kocaeli Çayırova’da bir lisenin müdürü olduğu öğrenildi.

Bu arada, Kocaeli Çayırova liseleri de böylelikle gündeme gelmiş oldu.

Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre, Çayırova'da 11'i lise olmak üzere yaklaşık 50 devlet okulu bulunuyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.