İzmir'de ulaşıma fırtına ayarı! Toplu ulaşıma yeni düzenleme geldi

İzmir'de ulaşıma fırtına ayarı! Toplu ulaşıma yeni düzenleme geldi

İzmir’de bir anda etkili olan kuvvetli sağanak yağmur ve fırtına, toplu ulaşımda aksamalara neden oldu. Yağmur ile birlikte İzmir’de ulaşımda iptal ve değişiklik duyuruları yapılmaya başlandı.

İzmir'de aniden bastıran şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. İzmir'de bugün etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle ulaşımda iptal ve değişiklik duyuruları art arda geldi. İZDENİZ'den yapılan açıklamada tüm seferlerin iptal olduğu belirtilirken yapılan açıklamada İzmir Metrosu’ndaki değişiklik de duyuruldu.

İZDENİZ'DEN İPTAL AÇIKLAMASI GELDİ

İzmir’deki olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını durdurdu. İzdeniz'den yapılan duyuruya göre olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle saat 11.20'den itibaren tüm seferlerin iptal edildiği açıklandı.

BİR AÇIKLAMADA İZMİR METRO'DAN

Deniz ulaşımının tamamen durduğu İzmir’de bira açıklama da metro ulaşımı için geldi. Açıklamada “Hava muhalefeti nedeniyle İzmir Metrosu'nda Fahrettin Altay - Göztepe İstasyonları arasında 8 dakika arayla ring seferi yapılmaktadır. Göztepe -Evka 3 İstasyonları arasında seferlerimiz plana uygun olarak devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.