İzmir’de Starbucks kafede ŞOK! “Rezil bir toplumsunuz” dedi

İzmir’de Starbucks kafede ŞOK! “Rezil bir toplumsunuz” dedi

İzmir’deki Hilltown AVM’de bulunan bir Starbucks şubesini dolduran onlarca vatandaş, kafenin yanından geçen bir kişi tarafından ağır sözlerle eleştirildi. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı baskılarıyla birlikte Türkiye’deki pek çok şehirde bazı İsrail markalarına ya da açıktan İsrail’e destek veren markalara boykot gerçekleştirilmeye başlandı. Öyle ki bu boykotun boyutu bazı illerde taşkınlığa bile dönüştü. Bir vatandaş, İsrail’e açıktan destek veren Mc’Donalds’ın bir şubesine onlarca fare bırakmıştı. İzmir’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda ise bir kadın, Hiltown AVM’deki Starbucks şubesini ağzına kadar dolduran insanlara “Bebek katillerine destek veren kitle” diyerek ağır sözlerle eleştirdi. Olayı kameraya kaydeden kadının görüntüleri yüzbinlerce takipçisi bulanan İzmir hesabında paylaşıldı. Paylaşılan video kısa sürede viral olurken, videonun altına onlarca yorum geldi.

“VİCDANINIZIN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

İzmir’de akşam saatlerinde meydana gelen olay, Hiltown AVM’de gerçekleşti. AVM’nin Starbucks şubesinin yanında gerçekleşen olayda bir kadın, dünyaca ünlü ve İsrail’e açıktan destek vermiş Starbucks kafenin içindeki kalabalığı görünce çılgına döndü. Telefonu ile çektiği görüntüye yansıyan sözlerde şu ifadeler dikkat çekti: “Bebek katillerine destek veren bir kitle, gerçekten vicdanınızın olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar rezil bir toplum olamaz gerçekten. Bu kadar duyarsız olamazsınız.”

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Kafedeki kalabalığa söylediği sözleri kameraya alan kadının videosu, yüzbinlerce takipçisi olan İzmir hesabında paylaşıldı. Kadının videosunun altına onlarca yorum gelirken, tepki gösteren kadın yoğun bir şekilde eleştirildi. İşte videonun altına gelen yorumlardan bazıları:

“Yarın ilk işim Starbucks’a gidip kahve içmek olacak.

Bu güzel kızımız bu ülkede hobi haline gelen çocuklar yurtlarda medreselerde tecavüze uğrarken oralarının önünde böyle bağırmış mıdır acaba ?

Kullandığı telefonu merak ediyorum.

Hangi marka telefonla çekiyor çok merak ettim.”

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum