İzmir'de şok olay: 45 yıl sonra mezardan iki ceset çıktı

İzmir'de şok olay: 45 yıl sonra mezardan iki ceset çıktı

İzmir'de bir kadın, dedesinin mezarına defnedilmek üzere kazılırken poşette iki ceset bulundu. Savcılık, cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı.

İzmir'in Buca ilçesindeki Eski Buca Mezarlığı'nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 32 yaşındaki Elif Küntaş, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ailesi, Elif Küntaş'ı 1979 yılında vefat eden dedesi Nurettin Küntaş'ın mezarına defnetmeye karar verdi. Ancak defin işlemleri sırasında yaşananlar herkesi şoke etti.

Mezarda bulunan gizemli poşet
Defin işlemleri için Nurettin Küntaş'ın mezarını kazmaya başlayan görevliler, büyük bir poşetle karşılaştı. Poşetin açılmasıyla içinden iki insana ait tam iskelet parçaları çıktı. Mezardan çıkan kemikler, hemen İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek incelenmeye alındı. Birinin kadın olduğu değerlendirilen bu cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için DNA testleri yapılacağı bildirildi.

Savcılığın soruşturması
Olayın hemen ardından bölgeye polis ekipleri ve Adli Tıp yetkilileri sevk edildi. İncelemelerin ardından, kemiklerin kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü bildirildi. Mezarlıklar Daire Başkanlığı yetkilileri, savcılığın olaya el koyduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Elif Küntaş, amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetmişti ve şimdi dedesiyle aynı mezara defnedilmesi planlanıyordu. Ancak ortaya çıkan bu esrarengiz durum, ailenin acısını daha da derinleştirdi. Şimdi herkes, mezardan çıkan bu gizemli cesetlerin hikayesini ve yaşananların arka planını merak ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.