İzmir Buca'da kadın evinde ölü olarak bulundu!

İzmir Buca'da kadın evinde ölü olarak bulundu!

İzmir'in Buca ilçesinde bir kadın evinde ölü olarak bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

İzmir'in Buca ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Bir kadının evde ölü olarak bulunduğu öğrenildi. İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

GELEN KOKU ÜZERİNE EKİPLERE HABER VERDİLER

Vatandaşlar gelen koku üzerine durumu ekiplere haber verdi. Bunun üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi. Ekipler durumun aydınlanması için çalışma başlattı.

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Fidan Çakır (28), polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu. Vücudunda kesi izleri bulunan Fidan'ın cenazesi, morga kaldırıldı.

Dumlupınar Mahallesi 89 sokak üzerindeki bir apartmanın 3'üncü katında oturan Fidan Çakır'dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, Fidan Çakır'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede vücudunda kesi izleri bulunan ve 1 hafta 10 gün önce öldüğü değerlendirilen Çakır'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.