İyi Parti'de istifalar durulmuyor!

İyi Parti'de istifalar durulmuyor!

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

İyi Parti'de 31 Mart seçimlerinden sonra başlayan istifa dalgası devam ediyor. Partide geçtiğimiz hafta 2 istifa daha yaşanmıştı.

Son olarak İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Meral Akşener’in genel başkanlığı bırakmasının ardından başlayan iç tartışmalar parti içinde krizlere neden oldu. Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkanlığı kazanmasıyla parti içinde istifa depremi yaşandı. Parti kurucularından Koray Aydın'ın da gidişinden sonra devam eden istifalara bir yenisi daha eklendi.

İyi Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İyi Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Kozan, ayrılığını şu ifadelerle açıkladı:

"Cesurlar hareketinin adsız kahramanlarına, teşkilatıma, İl Başkanımıza, yürekli tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, İyi Parti Çankaya İlçe Başkanlığı görevimden ve İyi Parti üyeliğimden istifa ediyorum."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.