İstanbul'daki esrarengiz UFO görüntüsü!

İstanbul'daki esrarengiz UFO görüntüsü!

İstanbul'da Acıbadem'de cep telefonu kamerası ile cuma günü görüntülenen esrarengiz cisimler hakkında Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından bir açıklama geldi. İşte İstanbul'daki ufo görüntüsünün detayları..

İstanbul, Acıbadem'de cuma günü cep telefonu ile çekilen ufo görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Videoda görülen ateş topu şeklinde ışık saçan üç cisim görülüyor. Bu görüntüler herkesin kafasını karıştırdı. İşte İstanbul'daki ufo görüntüsü:

İstanbul Acıbadem'de görülen ışıklı cisimlerle ilgili Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi bir açıklama yaptı. Bahsi geçen video üzerinde çeşitli tekniklerle incelemeler yaptıklarını belirten Sirius, ışıklı cisimlerin 'Tanımlanamayan Uçan Cisimler/UFO' oldukları sonucuna vardıklarını aktardı.

Sirius, video üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan incelemede, değerlerin kare kare detaylı olarak incelendiği ve ışıklı cisimlerin kesinlikle montaj olmadığını ve videoda hiçbir oynama ve efekt yapılmadığını belirtti.

Bu cisimlerin gösterdiği karakteristik özelliklerin atmosferik bir fenomen ya da doğa olayı olmadığını, aynı zamanda optik bir hava olayı veya iridyum uydusu yansıması olmadığını söyleyen Sirius, “Cisimler 1 saat süre içinde 10-15 dakika aralıklarla ortaya çıkmış ve bazen üç ve dört , bazen ise 6-7 ışıklı cisim olarak bir anda ortaya çıkarak sessiz bir şekilde yoğun ışıklar saçarak hareket etmişler ve bölgede bulunan birçok vatandaşımız tarafından da gözlemlenmişlerdir” ifadelerini kullandı.

“Yapılan teknik ve bilimsel analizler sonucunda, videoya alınan ışıklı cisimlerin ‘Tanımlanamayan Uçan Cisimler/UFO’ oldukları sonucuna varmış bulunmaktayız”  diyen Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi, herkes tarafından merak edilen soruları cevaplandırsa da insanların aklında uzaylılar var mı? Gezegende yalnız mıyız? gibi soruları tüm heyecanını koruyarak devam ediyor..

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.