İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım pazartesi okullar tatil mi?

İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım pazartesi okullar tatil mi?

İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım pazartesi okullar tatil mi? Yağışların şiddetlenmesiyle okulların tatil edilmesi bekleniyor. Peki, okullarda tatil ilan edildi mi?

Kasım ayıyla birlikte kışa geçiş başladı. Buna paralel olarak yurdun değişik bölgelerinden şiddetli yağmur haberleri geliyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım pazartesi okullar tatil mi? 20 Kasım pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

20 KASIM İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'un şimdilik sadece Şile ilçesinde yarın okullar tatil edildi. İstanbul Şile'de 20 Kasım pazartesi günü okullar tatil.

İstanbul Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile ilçesinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak Şile'deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım'da idari izinli sayılacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.