İsrailli doktorlar katliama ortak oldular: Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını istiyorlar
Katil İsrail devleti günlerdir Gazze Şeridi'ni bombalamaya devam ediyor. Masum sivilleri acımasızca katlediyor. Şimdi de İsrailli doktorlardan akılalmaz bir istek geldi. İsrailli doktorlar Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını istiyorlar.
İsrail dur durak dinelemeden Gazze'yi bombalamayı sürdürüyor. Savaş tüm hızıyla devam ederken İsrailli doktorlar akıllara durgunluk verecek bir istekte bulundular.
Yaklaşık 1000 İsrailli doktor, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'nin Filistinli silahlı grupların üssü olduğunu iddia ederek, Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını isteyen bir bildiri yayımladı.
Kendilerine "İsrail Askerlerinin Hakları İçin Doktorlar" adını veren grup tarafından yazılan bildiriyi, sağlık sisteminde çalışan doktorlar imzaladı.
Sözde doktorlar bu bildiriyle, Katil İsrail'in yanında yer alarak katliama ortak oldular. Bu bildiriye kısa sürede çok fazla tepki geldi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.