İslam Memiş’ten kritik uyarı! Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

İslam Memiş’ten kritik uyarı! Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında beklenmedik düşüşler yaşanabileceğini belirterek, yatırımcılar için önemli alım fırsatlarının doğacağını açıkladı.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, haftalık piyasa değerlendirmelerini Youtube kanalında paylaştı. Altın piyasasında yaşanabilecek düşüşlere dikkat çeken Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle ons altındaki düşüşlerin gram altını da etkileyeceğini belirtti.

İslam Memiş, altın piyasasında beklenmedik düşüşler yaşanabileceğini ve ons altının 2 bin 470 dolar seviyesine kadar gerileyebileceğini öngördü.

Memiş, ons altının eylül boyunca dalgalı bir seyir izleyeceğini, bu hafta ise 2 bin 470-2 bin 508 dolar aralığının takip edileceğini belirtti. Memiş, yatırımcılar için 2 bin 470 dolar seviyesinin altına inmesi durumunda büyük alım fırsatlarının doğacağını söyledi.

ALIM İÇİN TAM ZAMANI

Gram altın fiyatlarına da değinen Memiş, serbest piyasalarda gram altının 2 bin 803 TL civarında işlem gördüğünü ve bu haftanın kritik bir eşik olacağını vurguladı. Memiş, özellikle altınla borçlananlar ve düğün yapacaklar için bu düşüşlerin önemli bir alım fırsatı sunduğunu belirterek, “Alım için tam zamanı” dedi.

Başlık: İslam Memiş’ten Altın Piyasasında Kritik Uyarı: Yatırım Fırsatları Kaçırılmamalı

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.