İş dünyasından olumlu tepki

İş dünyasından olumlu tepki

ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu 16 Nisan’da yapılan referandum sonuçlarının iş dünyası açısından olumlu cevap gördüğünü söyledi. 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu  “Yapılan referandumda insanımız, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildirmiştir. Bugün Türkiye için bir değişim ve çalışma günüdür” şeklinde konuştu.

 Eyyüpoğlu, halkın kendisi ve geleceği için en doğru kararı verdiğini belirterek, “İnşallah, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte karşılaştığımız bürokratik engeller azalacak, karar alma mekanizması hızlı bir şekilde gerçekleşecek ve uygulamada yaşanan sorunlar azalacak. Yine aynı şekilde, yeni sisteminin sağladığı istikrar ve güven ile yatırımlar hızlanacak. Böylece hem üretim, hem istihdam hem de ihracatımız artacak. 2023 hedeflerimize daha emin adımlarla yürüyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 

HEDEF İLK 10

ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, dünyada ilk 10 ekonomi içerisinde yer alma hedefini işaret ederek bu doğrultuda çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi.  
Eyyüpoğlu, “Ekonomi, en önemli gündem maddelerimizden olmaya devam edecek. Bugünden sonra, işlerimize daha fazla odaklanacağız. Üretmeye ve güçlenmeye koşar adımlarla devam etmek en önemli önceliğimiz. Artık kısır tartışmaları bırakıp, milletçe kenetlenerek geleceğe odaklanma zamanıdır. Yeni dönemde hepimize büyük sorumluluk düşüyor.

Ülkemiz ekonomisini dünyada ilk 10'a sokma hedefini gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışmalıyız. Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin iş dünyasının bu hedefe katkısını azami seviyeye çıkaracak adımları hızlıca atacağına inanıyoruz. İş dünyası, yeni dönemin verdiği coşkuyla üretim, istihdam, yatırım ve ihracat hamlelerine daha fazla atılacaktır. Biz iş dünyasının yatırımcıları olarak yatırımlarımızı artırarak çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

KAHRAMANKAZAN’A ŞEHİTLİK ORMAN

ASKON Ankara Şubesi olarak önümüzdeki günlerde 15 Temmuz Şehitleri için Kahramankazan’da fidan dikimi faaliyetleri olacağını haber veren Eyyüpoğlu, “Bu vatan için 15 Temmuzda vatan hainlerinin karşısına çıkan şehitlerimizi unutmadık. Daha önce farklı alanda yaptığımız fidan dikimini bu kez Kahramankazan’da yapacağız inşallah. Orman Bölge Müdürlüğü ile görüşüyoruz. Hazırlıklar tamamlandığında törenle fidanları şehitlerimiz için toprakla buluşturacağız” dedi.

HAKAN ŞAHİN - HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.