İrfan kendi ağzıyla açıkladı: Mou ile ne konuştular?

İrfan kendi ağzıyla açıkladı: Mou ile ne konuştular?

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci milli maçlarda attığı gollerin ardından teknik direktörü Jose Mourinho ile ne konuştuğunu anlattı. İrfa Can, Karadağ ve İzlanda maçlarında kritik gollere imza atmıştı.

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci milli maçlarda attığı gollerin ardından teknik direktörü Jose Mourinho ile ne konuştuğunu anlattı. İrfa Can, Karadağ ve İzlanda maçlarında kritik gollere imza atmıştı. Son günlerde Kahveci hakkında çıkan haberlerin ardından bu açıklama Fenerbahçe taraftarını biraz da olsa rahatlattı.

NTV Spor'un haberine göre A Milli Takım'ın, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ ve İzlanda ile oynadığı maçlarda kaydettiği gollerle galibiyetlerde önemli pay sahibi olan İrfan Can Kahveci önemli açıklamalarda bulundu.

SAMSUN'DA DA ATMAK İSTİYOR

İrfa Can, Karadağ ve İzlanda karşısında kaydettiği goller sonrası Teknik Direktör Jose Mourinho ile arasında geçen diyaloğu ise şu şekilde aktardı:

“Hoca gördü, tebrik etti ve ‘Çok güzel goldü’ dedi. Ben de teşekkür ettim. ‘Bizim için de at’ dedi, ben de ‘İnşallah’ dedim. Samsun’da inşallah golle başlarım. Samsun’un da Atamızdan dolayı bizde ayrı bir yeri vardı. İnşallah orada bir gol daha atarım.”

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR"

Taraftarların desteğinden ve öneminden de bahseden İrfan Can Kahveci, “Taraftarımız sürekli benim yanımda. Bana karşı hep desteklerini sunuyorlar. Ben de bundan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Burada zor zamanlar geçirdiğim anlar da oldu ama bunun üstesinden hep beraber geldik. Onlar beni yukarı yükselttiler, yani bir üst seviyeye çıkardılar. Onlara teşekkür ederim. Hep yanımdalar. Onlar ‘İrfan İrfan’ diye bağırdıkça benim tüylerim diken diken oluyor. Bundan sonra da inşallah onlara layık bir şekilde performansımı göstermeye devam edeceğim.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.