iPhone SE 4 piyasaya ne zaman çıkacak? iPhone SE 4'ün özellikleri belli oldu mu? Fiyatı ne kadar olacak?

iPhone SE 4 piyasaya ne zaman çıkacak? iPhone SE 4'ün özellikleri belli oldu mu? Fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın piyasaya çıkması heyecanla beklenen yeni cihazı iPhone SE 4'le ilgili sızan bilgiler kullanıcıları iyiden iyiye meraklandırdı. Peki iPhone SE 4 ne zaman piyasaya çıkacak? SE 4'ün fiyatı ne kadar olacak? iPhone SE 4'ün özellikleri neler?

Apple piyasaya sürdüğü her yeni ürünle milyonlarca insanın beğenisi kazanmaya devam ediyor. Akıllı telefon serilerinin dünya üzerinde milyonlarca insan tarafından kullanıldığı bilinen Apple'ın yeni cihazı iPhone SE 4 için kullanıcılar adeta gün saymaya başladı. Peki iPhone SE 4 piyasaya ne zaman çıkacak? iPhone SE 4'ÜN Türkiye'de satış fiyatı ne kadar olacak? iPhone SE 4'ün özellikleri neler? Tasarımı nasıl olacak? Konu ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

11-001.jpg

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE 4 için geri sayım başladı. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı SE 4 ile ilgili fiyattan, özelliğe, tasarımdan , piyasaya çıkış tarihine kadar tüm detayları merak ediyor.

iPHONE SE 4'ÜN TASARIMI NASIL OLACAK?

Apple piyasaya sürdüğü tüm modellerde farklı dizaynlarla kullanıcıların karşısına çıktı. İlk üründen son ürüne kadar oldukça farklı tarzlarda ürünler sunan Apple'ın SE 4 modelinde iPhone 14'ü baz aldığı öğrenildi.

Sosyal medya platformu Twitter'da Unknownz21 isimli kullanıcı SE 4 modeli ile ilgili dikkat çeken ipuçları verdi. İşte onlardan bazıları.

12.jpg

iPHONE SE 4 PİYASAYA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple'ın yeni ürünü SE 4'ün 2025 yılının ilk ayında piyasaya sürüleceği öngörülürken, 15 serisinden daha sonra kullanıcıların hizmetine sunulacağı tahmin ediliyor.

iPHONE SE 4'ÜN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Dünyanın birçok ülkesinde özellikle vergi oranlarından dolayı bir hayli yüksek fiyatlardan piyasaya çıkan iPhone modelleri kullanıcılardan bu durumla alakalı büyük eleştiriler almaktaydı. Bu durum üzerine Apple'ın orta bütçeli bir cihaz üretmek için harekete geçtiği öğrenilmişti. İşte iPhone SE 4 modeli bu eleştiriler ışığında ortaya çıkacak bir ürün olarak göze çarpıyor. Fiyatının piyasaya çıkan yeni seriler kadar yüksek olmayacağı iddia edilen SE4 için somut bir rakam belirtilmedi.

13.jpg

iPHONE SE 4'ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

Apple'ın piyasaya sürdüğü her üründe teknolojinin gerçeklerini göz önünde bulundurarak sürekli güncellemeye gittiği biliniyor. iPhone SE 4 modelinde de bu gelenek değişmedi.

iPhone SE 4 modelinde dikkat çeken bazı özellikler şöyle;

  • TOUCH ID YERİNE FACE ID KULLANILACAK
  • SE 4 MODELİNDE İLK KEZ USB-C GİRİŞİ OLACAK
  • ARKA KISIMDA TEK KAMERA
  • OLED EKRAN SE 4 MODELİNDE YERİNİ ALACAK
  • SE 4 MODELİNDE ACTION BUTTON DA VAR

    14.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.