İnternete dev temmuz zammı geliyor!

İnternete dev temmuz zammı geliyor!

Zam furyasına internet servis sağlayıcıları da katıldı. TürkNet, abonelik ücretlerinde artış yapacağını duyurdu. Sosyal medyada, şirkete yönelik tepkiler başladı.

Türkiye'nin en yaygın kullanılan internet hizmet sağlayıcılarından TürkNet, abonelik ücretlerinde artış yapacağını açıkladı.
Şirketin yaptığı resmi açıklamaya göre, TürkNet'in internet abonelik fiyatları 399,90 TL'den 499,90 TL'ye çıkacak. Bu durum, 15 Temmuz itibarıyla geçerli olacak ve tüketiciler, taahhütsüz internet bağlantıları için artık 499,90 TL ödeme yapacaklar.

ZAMLI FİYATLAR NE ZAMAN GEÇERLİ OLACAK?

TürkNet abonelik fiyatları, uzun bir süredir 399 TL idi. Ancak bu fiyat, 15 Temmuz'dan itibaren değişecek. Şirketin "12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı" kampanyası kapsamında vatandaşlar, 399,90 TL'den 1 yıllık internet ücretini peşin veya taksitli olarak ödeyebilecekler.
Yapılan açıklamaya göre, TürkNet'e yeni abone olan kullanıcılar, zamlı fiyatlardan hemen etkilenmeyecekler. Bu kullanıcılar, ilk üç aylık faturalarını 399,90 TL olarak ödedikten sonra 499,90 TL olan yeni fiyattan faturalandırılacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.