İNSANLIK YERLERDE

İNSANLIK YERLERDE

Çankırı Caddesi’nin girişindeki otobüs duraklarında çekilen bu fotoğraf adeta yürekleri dağladı. Soğuk kaldırım üzerinde yatan ve iletişime geçtiğimiz evsiz Hasan Yüceer, muhabirimize yardım çığlığında bulundu. Durakta bekleyen vatandaşların yerde yatan v

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Çankırı Caddesi’nin Ulus girişindeki otobüs duraklarının bulunduğu noktada akşam iş çıkışı saatlerinde yerde yatmakta olan evsiz bir vatandaşın, çekilen içler acısı fotoğrafı adeta yürekleri dağladı.
SOĞUK KALDIRIMDAN YARDIM ÇIĞLIĞI
Ankara Valiliği’ne de 100 metre uzakta olan durakların içinde yatan evsiz ve kimsesiz vatandaş, kendisiyle iletişime geçen muhabirimize konuştu. Konuşmakta bir hayli zorluk çeken ve soğuk kaldırımı yatak, kartonları ise yastık olarak kullanan 38 yaşındaki Hasan Yüceer, “Ne olur bana yardım edin” feryadında bulundu. Biran önce rehabilite edilmesi gereken Yüceer 1 senedir dışarıda kaldığını, aslen Akyurt Karacalar Köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu söyledi. “Kimin kimsen var mı?” sorumuzu ise Hasan Yüceer yanıtsız bıraktı. Yüceer, “Büyükşehir ya da Valilik sana bakmıyor mu?” sorumuza ise “Hayır” yanıtını verdi. Durakta bekleyen vatandaşların ise evsiz ve kimsesiz Yüceer’e yardım etmemesi hayretle karşılandı.    

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.