İlker Yağcıoğlu'ndan Mourinho'ya sert eleştiriler

İlker Yağcıoğlu'ndan Mourinho'ya sert eleştiriler

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirirken, teknik direktör Jose Mourinho'yu oyuncu tercihleri nedeniyle sert sözlerle eleştirdi.

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirirken, teknik direktör Jose Mourinho'yu oyuncu tercihleri nedeniyle sert sözlerle eleştirdi. İşte detaylar...

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçı TRT Spor'da değerlendirdi. İlker Yağcıoğlu, Jose Mourinho'yu sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe'nin büyük takım oyunu oynamadığını aktaran İlker Yağcıoğlu, "Rakiplerinizin kazandığı haftada siz 2 puan bırakırsanız bu kayıptır. Fenerbahçe savundu. Bu görmeye alışık olduğumuz durum değil. Büyük takım oyunu da değil açıkçası" ifadelerini kullandı.

Puan kaybının Fenerbahçe için moral bozucu olduğunu kaydeden Yağcıoğlu, "Maximin girdi, skor 2-1'e geldi orada bitireceksin maçı" dedi.

SZYMANSKI VE İRFAN CAN KAHVECİ SÖZLERİ

Jose Mourinho'nun oyuncu tercihlerini eleştiren İlker Yağcıoğlu, "Szymanski'de hakikaten ne buluyor anlamak zor. Bu adam 10 numara gibi oynuyor. O pozisyonda oynayan oyuncudan skor katkısı beklersin. Mourinho bunu önde baskı yapıyor diye oynatıyor. Bu kadar etkisiz olan bir oyuncu var, kenarda ise son derece moralli İrfan Can var. İrfan Can'ı yok sayamazsın, onu küstüremezsin. Bu da Mourinho'yu eleştirebileceğimiz bir konu" şeklinde konuştu.

FRED ELEŞTİRİSİ

Fred'deki düşüşün de altını çizen ünlü yorumcu, "Bir diğer konu ise Fred'deki düşüş. Onu da çok anlayamıyorum. Son 3-4 maçtır bakıyorum, yere göğe sığdıramadığımız Fred de yok şu an ortada" sözlerini sarf etti.

"OYNATMA KARDEŞİM"

Jose Mourinho'nun oyun anlayışını sert sözlerle eleştiren İlker Yağcıoğlu, "En çok eleştirmemiz gereken konu bu oyun anlayışı. Bu oyunu Fenerbahçe'ye oynatma kardeşim. Fenerbahçe'nin oyunu bu olmamalı. Hiç değilse bitir oyunu" dedi.

Yağcıoğlu "Bu oyun düşüncesi derbiye olabilir, Avrupa maçlarında olabilir ama bu maçlarda olmaz ya da 2 kez öne geçtiğin maçı bitireceksin" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.