İKİ TEPEBAŞI MUHTARLIĞI

İKİ TEPEBAŞI MUHTARLIĞI

Keçiören’in mahallerinden biri olan Tepebaşı Mahallesi Muhtarlığı Google haritasında iki ayrı noktada gösteriliyor. Muhtarlığın yerine haritadan bakan vatandaşların kafası karışıyor.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Keçiören Tepebaşı Mahallesi Muhtarlığının adresine harita uygulamalarından bakan vatandaşlar dikkat! Google’nin internet üzerindeki harita uygulamasında söz konusu muhtarlık iki farklı noktada görülüyor. Bu durum ise muhtarlığın adresini haritadan bakan vatandaşlarda kafa karışıklığına neden oluyor.
‘TEPEBAŞI MUHTARLIĞI’ YANLIŞ
Sözü edilen haritaya ‘Tepebaşı Mahallesi Muhtarlığı’ yazılarak arama yapıldığında yanlış adresi gösteriyor. Bu şekilde arama yapıldığında söz konusu muhtarlık, Kızlarpınarı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Zileliler Sokağın kesiştiği noktayı gösteriyor ancak muhtarlık, o adreste bulunmuyor.
‘TEPEBAŞI MH.’ DOĞRU
Haritada ‘Tepebaşı Mh. Muhtarlığı’ Şeklinde arama yapıldığında muhtarlık, Çaldağı Sokak 43 numarada gösteriliyor ve muhtarlık ise bu sokakta bulunuyor. Söz konusu iki adreste yürüme mesafesinden daha uzun bir mesafe bulunuyor. Vatandaşlar bu durumda yanlış adrese gittiklerinde mağdur oluyor.
ŞİRKETİ ARADIK DÜZELTMEDİLER
Konuyla ilgili açıklama yapan Tepebaşı Muhtarlığı sekreteri sözü edilen hata için harita şirketini aradıklarını ama hatanın düzeltilmediğini söylerken muhtarlığın Çaldağı Sokak No: 43’te bulunduğunu ve vatandaşların bu adresi dikkate almaları gerektiğini ifade etti.
İKİ FARKLI ADRES
Muhtarlığa gitmek için adrese haritadan baktığını söyleyen bir vatandaş, “muhtarlık iki farklı noktada görünüyordu, yanlış gitmemek için belediyeden tam adresine bakıp ona göre haritada arama yapınca doğru adresi buldum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.