İftariyelik takdir aldı

İftariyelik takdir aldı

Büyükşehir tarafından, iftara yetişemeyenler için Ankaray ve Metro istasyonlarında dağıtılan mini iftariyelikler, vatandaşın takdirini kazanıyor. Su, poğaça ve ıslak mendilden oluşan iftariyelik, Ramazan’ın ilk gününden beri dağıtılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, iftara yolda yakalanan vatandaşlar için metro ve Ankaray istasyonlarında su, poğaça ve ıslak mendilden oluşan mini iftariyelikler dağıtıyor. İstasyonların girişinde ücretsiz dağıtılan iftariyelikler, orucunu yolda açmak zorunda kalan, ve yanında yiyecek içecek bulunmayan niyetli vatandaşları bir hayli sevindiriyor.  İftariyelik dağıtımı Ramazan ayının ilk gününden itibaren devam ediyor. 

VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Büyükşehir'in Ramazan ayındaki bu örnek çalışmayı takdirle karşılayan Selim Ercan adındaki bir vatandaş, "İstasyonların girişine iftar vaktine yakın iftariyelikler koyulması çok güzel bir şey. Ben böyle bir çalışmanın olduğunu görünce bir hayli sevindim. Çünkü bazılarımız iftara yolda yakalanıyor. O saatlerde de açık bir büfe, market bulmak zor. Onun için iyi düşünülmüş bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.