İçki şişelerinden geçilmiyor 

İçki şişelerinden geçilmiyor 

Cebeci’de anayol üzerinde bulunan ve 1 yıldır atıl vaziyette bekleyen bina, fuhuşçular ile içkiciler ve madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş durumda; çevre sakinlerini ürkütüyor.

Çankaya sınırları içerisinde bulunan Cebeci’de anayol üzerinde bulunan ve 1 yıldır atıl vaziyette bekleyen bir bina, içkiciler ile madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş durumda; çevre sakinlerini ürkütüyor.

İÇKİ ŞİŞELERİNDEN GEÇİLMİYOR 
Kamuya ait olduğu belirtilen atıl binanın içinde özellikle geceleri içki içildiği, uyuşturucu kullanıldığı kaydediliyor. İçkiciler ile uyuşturucu bağımlılarının geceleri burada ateş yaktıkları da ifade ediliyor. Binada fuhuş da yapıldığı iddia ediliyor. Yakık-yıkık binanın içi fuhuş kartvizitleri ile içki şişeleri ve uyuşturucu çekiminde kullanılan maddelerden geçilmiyor. 
Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan, Kurtuluş Metro çıkışına da birkaç metre uzaklıkta yer alan söz konusu boş binanın alkol ve uyuşturucu bağımlı tarafından sıkça kullanıldığı ve geceleri mezbelelik halde bulunan bu binada çevreyi rahatsız eder şekilde eğlendikleri kaydedildi.   

KORKU TÜNELİ GİBİ
Bir hayli işlek cadde üzerinde atıl vaziyette bulunan ve çevredeki esnafları ve vatandaşları ürküten binayı gezdik. Her yeri yıkık-dökük olduğu görülen binada birçok alkol şişesi, uyuşturucu içiminde kullanılan malzemeler, hayat kadınlarına ait yüzlerce kartvizit, ısınmak için kullanılan odun ve birçok malzeme bulunuyor. Binanın duvarından yıkılan pirketlerin oturak olarak kullanıldığı ve iç kısmın çeşitli bölümlerinde ateş yakıldığı görülüyor. Atıl hale bulunan tek katlı binanın içerisindeki görüntü insanları korkutuyor. Binanın arka kısmının ise uyuşturucu ve alkol bağımlıları tarafından tuvalet olarak kullanıldığı belli oluyor. 

YOLDAN GEÇENLERİ TACİZ EDİYORLAR
Binanın 1 yıldır atıl bir şekilde durduğunu aktaran çevre sakinleri ise bu binanın biran önce yıkılmasını istiyor. Binanın geceleri uyuşturucu bağımlıları ve alkolikler tarafından dolduğunu, tehlikeli gördükleri için bir şey yapamadıklarını kaydeden çevredeki esnaflar, kullanılmayan boş binayı kendilerine mesken edinenlerin bazı zamanlar yoldan geçenlerden para istediklerini ve yoldan geçenleri taciz ettiklerini iddia ediyor.   

BİRAN ÖNCE YIKILSIN
Muhabirimize dert yanan ancak isim vermekten çekinen bir esnaf, “Bu bina ya Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ya da TCDD’ye ait. Onu tam bilmiyoruz. Ancak 1 yıldır bu durumda. Hava karardığı zaman burası dolup yaşıyor. İçeride ateş yakıyorlar. Çevreyi rahatsız edecek şekilde eğleniyorlar. Yoldan geçenlerden para istediklerine de şahit oluyoruz. Buraya girenin çıkanın haddi hesabı yok. Biz de rahatsız oluyoruz. Madde bağımlıları oldukları için korkuyoruz ancak bir şey yapamıyoruz. Bu binanın biran önce ya yıkılmasını istiyoruz” dedi. 

 OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.