İç Anadolu Birliği büyük ilgi gördü

İç Anadolu Birliği büyük ilgi gördü

2’nci Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne İÇAN damga vurdu. İÇAN’ın zirvede tanıtım için açtığı stant büyük ilgi gördü.

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlediği 2’nci Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne STK’lar damga vurdu. Yöresel ürünlerin sergilendiği zirvede aynı zamanda STK’lara da stantlar verilerek kendilerini ifade etme imkânı sağlandı. Kendi imkânları ölçüsünde tanıtımlarını yapan STK’lar arasında İç Anadolu Birliği’ne (İÇAN) ayrı bir sayfa açıldı. STK’lar arasında farkındalığını gösteren İÇAN, tanıyan tanımayan bütün ziyaretçiler tarafından ilgi ile takip edildi.

GURUR VERİCİ

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan İÇAN Genel Başkanı İsmet Taş, “Standımızda  yapmış olduğumuz  faaliyet ve projelerden bazılarının afişlerini sergilememiz, birlik hakkında kısa özlü bilgilerin yer aldığı “Tanıtım Kitapçığı” çok büyük ilgi gördü. Yaklaşık 5 bin  kitapçık, yaka kokartı ve çıkartmaların tamamı bitti. Diğer taraftan zirveye katılmayan birçok STK standımızı ziyaret ederek ortak programlar, projeler teklif etmeleri, katılımların olması ayrı  bir gurur verici husustu.”

ic-anadolu-birligi,-ican,-ican-genel-baskani-ismet-tas,,.jpg

“Üç gün boyunca sürekli olarak halkımızın ve protokolün ilgi odağı haline gelen İÇAN standını arkadaşlarımızın yanı sıra, Bakan Yardımcısından ATO başkanına, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı’ndan eski müsteşarlara,  genel müdürlerden daire başkanlarına, iş ve sanat dünyasından esnaf ve sanatkârlara varıncaya kadar halkın her grubu tarafından ziyaret edildi” dedi.

Ramazan SAYGILI/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.