Hz. Süleyman’ın hazinesi Manisa’da mı? Detaylar hayret uyandırdı

Hz. Süleyman’ın hazinesi Manisa’da mı? Detaylar hayret uyandırdı

Manisa’da 3 yıl önce başlayan gizemli kazının tanıklarından Sezai Eryılmaz, Manisa’daki gizemli kazıyı yerel Sarı Gündem TV’nin Youtube kanalında anlattı.

Sarigolgundem.com’da yer alan bir habere göre, gizemli Manisa kazısının detayları insanları hayrete düşürdü. Sarıgöl'de Zülkarneyn (a.s) ve Hz.Süleyman'ın yaptırdığı devasa bir kompleks mi var? Sorusunun üzerine gidildiği büyük Manisa kazısındaki ilk evrenin tamamlandığı bilgisi verildi. Manisa'da bulunduğu iddia edilen Zulkarneyn (a.s) ve Hz. Süleyman'a ait olduğu söylenen kompleks, üç yıl önce Zehirli Mikrofon adlı Youtube kanalında ortaya atılan iddialarla büyük ilgi çekmişti. İddia sahibi olan Sezai Eryılmaz, bölgede yaptığı kazı çalışmaları sonucunda kompleksin birinci etabına ulaşmış ve ardından kazı çalışmalarını sonlandırmıştı. Bu gizemli durum üç yıl boyunca merak konusu olmuştu.

ERYILMAZ ANLATTI

Doğma büyüme Sarıgöllü olduğunu ifade eden Sezai Eryılmaz, Manisa kazısının detaylarını anlattı. Olayın ortaya ilk çıktığı zaman devlet yetkililerinin ilçeye geldiğini ifade eden Eryılmaz, böyle bir kompleksin varlığını resmi olarak kanıtlamak için çalışmaya başladıklarını anlattı. Söz konusu programda meşhur ‘Ahit Sandığı’ da konuşulurken, Sezai Eraydın’ın anlattıkları insanları hayrete düşürdü. Youtube’daki Yaratılışın Sırları 1.Bölüm’ü izleyerek Büyük Manisa kazısı gerçeklerini daha detaylı öğrenebilirsiniz...

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.